Episode 107 - 11. januar 2020

Essen 2019 - Dansker Medley


Papstinenser var på Spiel i 2019 og det samme var en masse danskere, der tog til Essen for at købe, sælge, præsentere og pitche brætspil.

Vi fik snakket med en del af dem om og har samlet et lille interview-medley, hvor vi kommer omkring de forskellige facetter af en kæmpe brætspilsmesse, set med danske øjne. Fra arbejde hos større udenlandske firmaer, til præsentation af egne spil og snak om pitches og prototyper. Til sidst fortæller Bo Thomasen om, hvordan, og hvorfor, han i 2019 var bagmanden for 100+ danskeres tur til det tyske brætspilsmekka.

Vi snakker i episoden med Kasper Lapp, Jeppe Norsker, Daniel Skjold Pedersen, Christian Sørup Jensen, Morten Blaabjerg, Allan Kirkeby, Bo Thomasen og Team Klask.

(billederne i toppen har også et par udenlandske folk blandt sig – flere spændende interviews fra Spiel 2019 på vej)

Papstinensers tur til Spiel 2019 skete i samarbejde med Bastard Café – det skal der lyde en kæmpe tak for og vi kan varmt anbefale at tage afsted med Bastard Tours til Essen i 2020.

Du kan også fortsat støtte op om Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby.

Papstinenser - Episode 107 - 11. januar 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen m.fl.

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 107 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten