2 - 2 spillere
45+ min
13+ år
 • partyspil
 • temaspil
 • Rick and Morty: The Pickle Rick Game

  Bo Poulsen af Bo Poulsen d. 7. February 2019

  Den gale/geniale videnskabsmand Rick har forvandlet sig selv til en syltet agurk, fordi han ikke orker at skulle i familieterapi. Pludseligt befinder han sig på en russisk ambassade, som han skal flygte fra.

  Ovenstående både lyder og er sindssygt og er en del af et af de mest mindeværdige afsnit af kultserien Rick and Morty.

  Cryptozoic, der har lavet de gale epic spell wars of the battle wizards-spil, står bag the pickle rick game.

  To-personerspillet er såre simpelt. Den ene spiller – Pickle Rick – skal flygte fra badeværelset til taget af ambassaden.

  Den anden spiller – Russerne – skal forhindre Pickle Rick i det.

  Men vejen fra badeværelset til taget og friheden kan være svær og vidt forskellig, da man vender en felt-brik, næsten hver gang Pickle Rick bevæger sig. Alt efter, hvordan brikken er lavet kan man bevæge sig i den ene eller anden retning – det kan selvklart give nogle problemer for den svært bevæbnede syltede agurk.

  I hvert spil er der sammenlagt fire feltbrikker på bordet. Dem kan man først se, når man bevæger sig hen på dem.

  Russerne vinder ved enten at slå Pickle Rick ihjel, at Pickle Rick-spilleren løber tør for felt-brikker eller at Pickle Rick-spilleren løber tør for action-kort.

  En runde består i, at man slår med fire tegninger, der giver en række muligheder. Man kan eksempelvis trække et nyt kort fra sin bunke, bevæge sig et felt eller skyde på sin modstander (Pickle Rick kan dog kun skyde på russerne, hvis han har et action-kort, der giver ham muligheden for det).

  Russerne er i sig selv ret svage og efter noget tid kommer Danny Trejo/Die Hard-efterligningen the Jaguar på banen, som kan bryde gennem vægge og uddele mere skade til Pickle Rick end den gængse russiske håndlanger.

  Spillet er ret let at lære og hurtigt at afvikle.

  Det kræver ikke, at man kender til Rick and Morty-universet som sådan, men det giver måske lidt bedre mening, hvorfor man er en syltet agurk, der flygter fra en bunke russere og deres lejesoldat, hvis man har set afsnittet.

  Vurdering af Rick and Morty: The Pickle Rick Game

  Bo Poulsen
  Bo Poulsen mener ...

  The Pickle Rick Game virker til at være et rimelig balanceret spil, og det at selve ‘banen’ skifter fra spil til spil, giver det en skøn genspilningsværdi.

  Hvis du er fan af Rick and Morty-universet vil du helt sikkert kunne lide det, men det er i bund og grund nok kun for dem.


  Kommentarer til Rick and Morty: The Pickle Rick Game