Papskubber fylder fem år 31. maj 2014

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 30. april 2014

Papskubber fylder fem år

Derfor vil vi gerne se dig til fødselsdag fyldt med konkurrencer, brætspil re-allokering, brætspils quiz og en masse spas vi ikke helt har på plads endnu.

Det vi dog har styr på er, at vi giver papvin og meeple kage på paptallerkner til alle der kommer og siger tillykke ;-)

Kom til vores fødselsdag

Vores fødselsdag holdes sammen med Bastard Café lørdag d. 31. maj fra kl 1400, så du kan sagtens slå to fluer med et smæk. Bastard Caféen er et åbent og gratis arrangement, så der er mulighed for at spille alle tænkelige brætspil efter fødselsdagen og til langt ud på natten.

Hvor ligger Huset ?

Huset-kbh
Rådhusstræde 13
1466 København K
www.huset-kbh.dk


Giv dine spil et bedre hjem

På papskubber arbejder vi konstant for at flere får spillet mere.
At du får prøvet noget nyt og at spil der ligger og samler støv bliver skubbet rundt på nye borde. Derfor inviteres du til en omgang reallokation til vores fødselsdag d. 31. maj.

Måden det foregår på

Alle opfordres til at tage spil med, som de bare ikke selv får spillet nok. Papskubber har nogen liggende og bastard-caféen har også nogen liggende, som starter puljen op. Alle kan lægge så mange spil, udvidelser, bøger, hjælpemidler og spil-relateret stuff, som de har lyst.

Det giver en stor (STOR) bunke spil på et par borde.

Når det passer i tidsplanen beder vi om alles opmærksomhed og trækker forbogstaver op af en hat – og dem, hvis fornavn, starter med det bogstav kan kvit og frit gå til bordet og tage en ting.

Reglerne er simple ..

Du giver noget væk i den bedste mening og forventer ikke noget igen. Og alle, der er dukket op, kan deltage og få picks på bordet. Altså ingen lighedstegn mellem at du skal give noget til bordet for at få noget tilbage.

Vi ved at alle har noget liggende de ikke bruger og vi ved også at der er langt til Fastaval (som kører denne slags happenings) når man er pladsudfordret fra København. Så det kunne være skønt at se jer få rydet lidt ud på paphylden.

Husk: Pap vil skubbes


Gæt små meeples og vind en stor

Vi kører en konkurrence på vores fødsesldag d. 31. maj, hvor alle kan gætte på hvor mange meeples det er lykkeds os at få ned i en i vase. Du kan deltage i gætte-legen både på vores Facebook-side eller i Huset-Kbh, hvor du kan se vasen “live”.

Vi stiller et eksemplar af brætspillet Carcassonne incl. mini-udviddelserne 1-6 på højkant sammen med denne ekstremt dekorative store meeple. Så kan alle dine venner se, at du spiller brætspil.

Skriv din kommentar