Miaui

I Miaui skal der fanges sydhavnsfisk. Spillerne dyster over 12 runder, hvor det gælder om at regne ud, hvad modspillerne vil spille.

» Læs om Miaui

1000 km

”Flat 50! Over crest, sharp right! Short left 4+! Rocks on the inside!” Din co-driver skriger instruktionerne i dit headset, mens alt omkring dig suser forbi i en sløret dis af støv, grantræer og hujende tilskuere. Du kører rally, og du har travlt…

» Læs om 1000 km

Small World Underground

Den lille verden er nu blevet endnu mindre. Tag med i en sindrig verden af tunneller og underjordiske huler, der er fyldt med fjender og gale monstre. Small World Underground er et nyt spil i Small World-serien, men kan også spilles som udvidelse til grundspillet.

» Læs om Small World Underground

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk