Spirit Island: Branch and Claw

Er Spirit Island blevet for nemt og forudsigeligt, så fat mod. Udvidelsen Branch and Claw giver masser af nye udfordringer, når du som naturånd skal forsøge at redde øens oprindelige befolkning fra de onde europæere.

» Læs om Spirit Island: Branch and Claw

Shoppingspil

Hvem er bedst til at komme hjem med fyldte indkøbstasker? Det dystes der om i Shoppingspil, der er rettet mod de allermindste.

» Læs om Shoppingspil

Thunderstone Advance: Towers of Ruin

Saml en gruppe af gæve eventyrere og drag ned i de mørke katakomber. Thunderstone: Advance er en videreudvikling af Deck Building spillet Thunderstone.

» Læs om Thunderstone Advance: Towers of Ruin

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk