Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Letters from Whitechapel

Vi befinder os i den fattige Whitechapel-bydel i Victoria-tidens London. Over fire nætter vil Jack the Ripper begå fem bestialske drab, medmindre politikorpset kan fange ham forinden. En spiller er Jack, resten er detektiverne.

» Læs om Letters from Whitechapel

Kroket

Vi kender kroket som gentlemansporten fra haven, der spilles bedst med mobbende tilråb til de andre spilleres manglende evne – til at få kuglen gennem buerne. Så fat din kølle, og kom med … så skal der spilles kroket!

» Læs om Kroket

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk