Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Runebound: The Frozen Wastes

Fantasy-universet i Runebound invaderes i The Frozen Wastes af højteknologiske rumfarer. Og ikke mindst af dødbringende kulde. Din helt skal nemlig ikke alene bekæmpe glubske monstre, men også overleve ekstreme kuldegrader.

» Læs om Runebound: The Frozen Wastes

Scrabble

Med syv bogstaver skal spillerne på skift forsøge at lave de ord der giver flest point. Scrabble er et eviggyldigt spil der til stadighed udkommer i et utal af variationer, senest til smartphones som Wordfeud.

» Læs om Scrabble

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk