Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

Flash Point: Fire Rescue

I Flash Point: Fire Rescue påtager spillerne sig rollerne som brandfolk. Der er gået ild i et hus, hvori der er et antal personer, der skal reddes ud, inden huset styrter sammen. Spillerne er nødt til at koordinere deres indsats, idet branden hele tiden udvikler sig, og huset kommer tættere og tættere på, at styrte samnmen.

» Læs om Flash Point: Fire Rescue

Ca$h'n Guns 2nd edition

Er du vild med idéen om at tage røven på dine venner? Og kan du godt lide at vifte med pistoler? Så læs lige med her. For det er netop det, som spillet Ca$h’n Guns handler om.

» Læs om Ca$h'n Guns 2nd edition

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPILAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk