Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Shoppingspil

Hvem er bedst til at komme hjem med fyldte indkøbstasker? Det dystes der om i Shoppingspil, der er rettet mod de allermindste.

» Læs om Shoppingspil

Boss Monster: The Dungeon Building Card Game

I Boss Monster gælder det om at dræbe helte. Du styrer din egen dungeon, som du udstyrer med fælder og monstre. Jo flere skatte du har, desto flere helte vælger din dungeon frem for konkurrenternes. Men pas på, for hvis heltene overlever, er det dig, der ender med at dø.

» Læs om Boss Monster: The Dungeon Building Card Game

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk