Skip-Bo

I Skip-Bo gælder det om at være den første til at komme af med alle dine kort. Det gøres ved at bygge talrækker fra et til tolv.

» Læs om Skip-Bo

Conquest of Planet Earth

I de fleste brætspil er man typisk heltene, der skal bekæmpe de onde horder, der kommer for at indtage dit land. I Conquest of Planet Earth bliver rollerne vendt, og I skal nu spille horderne af rumvæsner, der kommer for at indtage jorden.

» Læs om Conquest of Planet Earth

Quadrillion

I grublespillet Quadrillion skal du få 12 farvede brikker i forskellige former til at passe i hullerne på banen. Det er sværere, end det umiddelbart lyder.

» Læs om Quadrillion

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk