Brikks

Brikks kan bedst beskrives som en brætspilsversion af et Tetris-spil, hvor man skal forsøge at placere de faldende brikker (eller quadrominos), så man får flest mulige point.

» Læs om Brikks

Skæg og skøre briller

I 2016 vandt ‘Skæg og Skøre Briller’ Guldbrikken for bedste selskabsspil. Papskubber tager et kig på spillet, hvor det først og fremmest handler om at have det sjovt.

» Læs om Skæg og skøre briller

Catan Card Game

Spillet er en 2 personers kort-spil versionen af det populære brætspil Settlers of Catan. Via udvikling af byer og riddere skal du samle sejrspoint og derved vinde spillet…

» Læs om Catan Card Game

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk