Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Kakerlakensuppe

Så skal der laves suppe. I høj hastighed kaster spillerne ingredienserne i suppen, og laver man en fejl, så falder straffen prompte. Vinderen er spilleren, der først slipper af med alle sine kort.

» Læs om Kakerlakensuppe

Toscana

Solen skinner over vinstokkene, der strækker sig så langt øjet rækker. Snart skal druerne høstes, vinen presses og lægges på fade. Forhåbentlig bliver årets vin lige så god som tidligere årgange…

» Læs om Toscana

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk