Zany Penguins

Kortspillet Zany Penguins er uden tvivl inspireret af succesen fra det animerede univers, hvor pingviner med drømme om at overtage verdensherredømmet er ganske populære.
Den popularitet har Bruno Cathala og Matthieu Lanvin gravet ned i og skabt Zany Penguins.

» Læs om Zany Penguins

Trains

I Trains indtager du og dine venner rollerne som ejere af private jernbaneselskaber i Japan og kæmper for at blive større og bedre end konkurrenterne. Trains er et såkaldt “deck-building” spil, men har i modsætning til mange andre spil i denne genre en spilleplade, hvilket giver spillet en ekstra dimension.

» Læs om Trains

Cargo Noir

Et familiespil om smugleri på internationalt plan. Spillerne kæmper om lukrative varer fra verdens havne og skal fragte dem hjem til deres egne lagre og derfra sælge dem når prisen er rigtig.

» Læs om Cargo Noir

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk