Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Space Hulk: Death Angel - The Card Game

Space Hulk: Death Angel er kortspillet om kampe mennesker og monstre i trange gange i udtjente rumskibe. Space Hulk: Death Angel kan spilles af op til seks spillere, der samarbejder i en desperat kamp mod monstrene.

» Læs om Space Hulk: Death Angel - The Card Game

Mystery Express

Find din indre Mrs. Marple eller Hercule Poirot frem og stig ombord på toget fra Paris til Istanbul. Et lig er fundet i toget og det er op til dig som detektiv at finde ud af de 5 H’er .. hvem, hvor, hvorfor, hvordan og hvornår!

» Læs om Mystery Express

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk