Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

King of Tokyo: Power Up!

Tokyo er netop blevet mindre – et nyt monster er dukket op, og vil også have sin bid af kagen. Samtidig er der begyndt at ske mystiske ting ved de velkendte monstre, der hærger Tokyo…de er begyndt at mutere? Velkommen til King of Tokyo: Power up

» Læs om King of Tokyo: Power Up!

Memoir '44: Winter Wars

Ardenneroffensiven var den sidste tyske offensiv på Vestfronten. I Winter Wars-udvidelsen har du mulighed for at udkæmpe de mange kampe, der fandt sted i december 1944 og januar 1945.

» Læs om Memoir '44: Winter Wars

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk