Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

King of Tokyo

Tokyo er kendt for at være hjemsted for store monstre, der glædeligt ødelægger alt de kommer i nærheden af. King of Tokyo er et hyggeligt terningespil for hele familien, hvor alle er mod alle.

» Læs om King of Tokyo

Aqua Belle

Havets beskyttere, havfruer, skal have hjælp til at beskytte deres fiskevenner mod de grådige rovfisk. Du skal fange rovfiskene i bobler, men pas på du ikke også fanger de gode fisk.

» Læs om Aqua Belle

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk