Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Conquest of Planet Earth

I de fleste brætspil er man typisk heltene, der skal bekæmpe de onde horder, der kommer for at indtage dit land. I Conquest of Planet Earth bliver rollerne vendt, og I skal nu spille horderne af rumvæsner, der kommer for at indtage jorden.

» Læs om Conquest of Planet Earth

Wild West Express

Bliv Det Vilde Vestens største jernbanebaron ved hjælp af strategisk planlægning og varme seksløbere. Spræng de andres toge i luften og stjæl deres gods – her gælder alle kneb.

» Læs om Wild West Express

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk