Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

Guards! Guards! A Discworld Boardgame

Kender man Terry Pratchets bøger om Discworld, så vil man straks føle sig hjemme i Guards!Guards!, hvis titel er lånt fra den ottende bog i serien.
Man kæmper mod hinanden om at være en første til at bringe fem magier tilbage til Universitetet.

» Læs om Guards! Guards! A Discworld Boardgame

Afrikas Vilde dyr

Hvem kommer først til vandhullet? Og hvem har flest dyr med, når de kommer frem? I Afrikas Vilde dyr får du et forspring, hvis du svarer rigtigt på spørgsmålene.

» Læs om Afrikas Vilde dyr

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk