Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Africana

Træk i khaki-tøjet og drag på ekspedition i Afrika i slutningen af det 19. århundrede. De europæiske kolonister kæmper om kontinentets sidste hemmeligheder, og du har ansvaret for din nations ære!

» Læs om Africana

Mythe

I det fredelige kongerige Mythe er der sket en katastrofe. Den onde røde drage og dens monster venner har stjålet den hellige ost, som musene forguder. De unge mus må se eventyret lige i øjnene.

» Læs om Mythe

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk