Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Ganz schön clever

I Ganz schön clever går det ud på at udnytte terningerne bedst muligt til din fordel. Ud over at bruge ens egne terninger kan man også bruge de... » Læs om Ganz schön clever

Android: Netrunner

Er du til hacking og cyberpunk, så vil temaet i Android: Netrunner fange dig med det samme. Spillet er et asymmetrisk kort-spil for to spillere, hvor den ene part spiller hacker og den anden en magfuld mega-koncern, der søger at avancere sine skumle agendaer, inden hackeren stjæler dem.

» Læs om Android: Netrunner

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk