Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

LEGO Orient Bazaar

I rollen som købmand på en fjernøstlig basar, skal du forsøge at blive den spiller der først tjener 15 guldmønter, alt imens du søger at forhindre andre spillere i at nå det selvsamme mål.

» Læs om LEGO Orient Bazaar

Dominion: Alchemy

Med Alchemy-udvidelsen til Dominion står du som oldtidens alkymister med eksotiske muligheder for selv at skabe guldmønter. Udvidelsen gør det mere gangbart at samle på action-kort og er hele vejen igennem en solid tilføjelse til et i forvejen godt spil.

» Læs om Dominion: Alchemy

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk