Miaui

I Miaui skal der fanges sydhavnsfisk. Spillerne dyster over 12 runder, hvor det gælder om at regne ud, hvad modspillerne vil spille.

» Læs om Miaui

Thunderbolt-Apache Leader

Thunderbolt Apache Leader er noget så usædvanligt som et velsmurt solospil, og faktisk ikke nær så utilgængeligt som det virker ved første øjekast. Thunderbolt Apache Leader er det perfekte øde ø spil, med uendelige genspilsmuligheder.

» Læs om Thunderbolt-Apache Leader

Pirate Plank

Gå planken ud! Med hænderne bundet på ryggen tvinges du længere og længere ud, for til sidst at ende som hajføde – med mindre én af de andre spillere ryger i vandet først… Den gamle piratfilm-gimmick er omdrejningspunktet i spillet Pirate Plank.

» Læs om Pirate Plank

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk