Zany Penguins

Kortspillet Zany Penguins er uden tvivl inspireret af succesen fra det animerede univers, hvor pingviner med drømme om at overtage verdensherredømmet er ganske populære.
Den popularitet har Bruno Cathala og Matthieu Lanvin gravet ned i og skabt Zany Penguins.

» Læs om Zany Penguins

6 nimmt

Et enkelt, udspekuleret kortspil for hele familien og for korthajer. Det gælder om ikke at få stik, men hvilket kort skal du spille næste gang for ikke at få hele dyngen?

» Læs om 6 nimmt

More or Less

More or Less er noget så forfriskende som et lynhurtigt quizspil, hvor du ikke behøver kunne det præcise svar – bare du er tæt nok på, og på den rigtige side af værdien, vel at mærke kan du stadig være en vinder.

» Læs om More or Less

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk