Skip-Bo

I Skip-Bo gælder det om at være den første til at komme af med alle dine kort. Det gøres ved at bygge talrækker fra et til tolv.

» Læs om Skip-Bo

Tsuro

Sørg for at din drage får den bedste sti at gå på. Det lyder måske som et simpelt spil, men når Tsuro tilsætter 8 spillere og muligheden for at skubbe hinanden ud – eller ligefrem at få jer til at løbe direkte ind i hinanden – giver det en helt anden dynamik. Læs mere her.

» Læs om Tsuro

Lord of the Rings

I Lord of the Rings får du lov til at være en af de hobbitter, der forlader det fredelige Herredet for at tilintetgøre herskerringen. I samarbejde med de øvrige spillere skal du overvinde de mange farer, der truer, for til sidst at nå Mount Doom, hvor ringen skal ødelægges.

» Læs om Lord of the Rings

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk