Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

Warhammer Quest: the adventure card game

I dette fængslende dungeon-crawler kortspil skal I samarbejde mod dybets fjender i den mørke fantasy verden kendt fra Warhammers univers. Eventyret kaster jer fra rum til rum, og for at komme videre skal I overvinde fjenderne ved at samarbejde.

» Læs om Warhammer Quest: the adventure card game

King of the Dice

Kongeriget skal bruge folk der kan slå seks terninger og lægge til side, tre gange. Hurtigt, sjovt og lige et spil mere.

» Læs om King of the Dice

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPILAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk