Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Quiz Zone

Quiz Zone er et nyt brætspil fra danske SkyHigh Games, hvor der kæmpes om at være bedst til at svare på spørgsmål i 10 kategorier og blive den første, der når frem til spillepladens midte og vinde spillet.

» Læs om Quiz Zone

Paperback

Beatles sang det først: “ … and I need a job, so I want to be a paperback writer … Paa-aaaperbaa-ack wriiiii-teeer!” – og nu er det din tur!

» Læs om Paperback

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk