Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Al Rashid

Det arabiske kongedømme under Hārūn al-Rashīd er rigt på både handel, kultur og uddannelse men magtfulde familier kæmper om rigdom og ære. Livet blandt hoffet er hårdt og livsstilen dyr og derfor er handlen med luksus varer lige så vigtige som fornemme titler. Alt handler om status, magt og indflydelse.

» Læs om Al Rashid

Fuldrigger

Skal du satse på slavehandel, eller forsøge at foretage den farefulde vej til fjernøsten for at købe krydderiet? I Fuldrigger konkurrerer du med andre handelskompagnier om at skrabe flest mulig penge sammen, mens du besejler verdenshavene.

» Læs om Fuldrigger

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk