Brikks

Brikks kan bedst beskrives som en brætspilsversion af et Tetris-spil, hvor man skal forsøge at placere de faldende brikker (eller quadrominos), så man får flest mulige point.

» Læs om Brikks

Bezzerwizzer+

Bezzerwizzer+ en ny og spændende udgave af det klassiske Bezzerwizzer. Dette spil adskiller sig væsentligt fra den ‘gamle’ version ved at indeholde bl.a. en xylofon men også kort med billeder og figurer, der skal genkendes og huskes.

» Læs om Bezzerwizzer+

Loot

Loot er et ganske lille kortspil, hvor du skal røve guld med din flåde af sørøverskibe – og så er det et piratspil, hvor hele familien kan være med.

» Læs om Loot

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk