Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Belfort

Der er sket en skrækkelig fejl. I stedet for at hyre én enkelt chefarkitekt til at styre og lede byggeriet af Belforts nye borg, er flere arkitekter ansat til samme job. De andre arkitekter roder rundt, bygger bygninger, stjæler dit tømmer, plyndrer dine miner og hyrer alle arbejderne. Du må gøre noget – hurtigt!

» Læs om Belfort

1000 km

”Flat 50! Over crest, sharp right! Short left 4+! Rocks on the inside!” Din co-driver skriger instruktionerne i dit headset, mens alt omkring dig suser forbi i en sløret dis af støv, grantræer og hujende tilskuere. Du kører rally, og du har travlt…

» Læs om 1000 km

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk