Miaui

I Miaui skal der fanges sydhavnsfisk. Spillerne dyster over 12 runder, hvor det gælder om at regne ud, hvad modspillerne vil spille.

» Læs om Miaui

More or Less

More or Less er noget så forfriskende som et lynhurtigt quizspil, hvor du ikke behøver kunne det præcise svar – bare du er tæt nok på, og på den rigtige side af værdien, vel at mærke kan du stadig være en vinder.

» Læs om More or Less

Rampelys Slammer

I Rampelys Slammer skal der opføres forskellige dyr og personer. Opsætning Kortene deles i otte bunker efter bagsidens farve og øverste kort... » Læs om Rampelys Slammer

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk