Brikks

Brikks kan bedst beskrives som en brætspilsversion af et Tetris-spil, hvor man skal forsøge at placere de faldende brikker (eller quadrominos), så man får flest mulige point.

» Læs om Brikks

Lord of the Rings

I Lord of the Rings får du lov til at være en af de hobbitter, der forlader det fredelige Herredet for at tilintetgøre herskerringen. I samarbejde med de øvrige spillere skal du overvinde de mange farer, der truer, for til sidst at nå Mount Doom, hvor ringen skal ødelægges.

» Læs om Lord of the Rings

Pizza Box Football

Pizza Box Football er amerikansk fodbold i en avanceret form for saks-papir-sten strategi spil. Du behøver ikke kende til reglerne i almindelig amerikansk fodbold, men det hjælper

» Læs om Pizza Box Football

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk