Zany Penguins

Kortspillet Zany Penguins er uden tvivl inspireret af succesen fra det animerede univers, hvor pingviner med drømme om at overtage verdensherredømmet er ganske populære.
Den popularitet har Bruno Cathala og Matthieu Lanvin gravet ned i og skabt Zany Penguins.

» Læs om Zany Penguins

Blitz

Et kort vendes og panikken bredes sig med det samme. Kortet viser et blåt spøgelse med en grå flaske. Pludselig springer flere hænder frem og griber om de små figure på bordet. Hvem valgte rigtigt? Kampen er i gang.

» Læs om Blitz

Bohnanza

Kan man virkelig konkurrere om at dyrke bønner i et kortspil? I Bohnanza er det i hvert fald undskyldningen for et stærkt underholdende og tilgængeligt spil om at handle sig til den bedste høst!

» Læs om Bohnanza

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk