Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Most Wanted

Most Wanted handler om at spille en bedre poker-hånd end dine modspillere, for at blive den mest berygtede skurk i det vilde vesten

» Læs om Most Wanted

K2: Broad Peak

K2 Broad Peak er et par nye udfordringer til grundspillet K2, som vi kiggede på i foråret. Broad Peak indeholder to forskellige varianter, en til en kort, hektisk opstigning, og den anden med et kapløb til toppen, og i særdeleshed ned igen.

» Læs om K2: Broad Peak

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk