Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Pokémon Trading Card Game

De fleste kender Pokémon for de mange Nintendo-spil, for tegnefilmene og selvfølgelig for samlekortene. Man må dog endelig ikke tro, at kortene blot er til at samle på, for Pokémon Tcg er et glimrende kortspil – også uden et stort indkøb af ekstra kort.

» Læs om Pokémon Trading Card Game

Cartagena 2 - The Pirate's Nest

Piraterne er stukket af fra fængslet. Men at komme ud af fængslet var ikke nok – de skal også stikke af fra øen, som fængslet ligger på. Cartagena 2 – The Pirate’s Nest er et hyggeligt familiespil om pirater, der ræser for hurtigst at komme ud på de syv verdenshave og plyndre videre.

» Læs om Cartagena 2 - The Pirate's Nest

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk