Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Potion Explosion

Kære elever. Det er tid til eksamen. Reglerne er de samme: Tag én ingredienskugle fra dispenseren og se på imens de andre kugler ruller. Hvis flere kugler af samme farve rammer hinanden, eksploderer de og du kan også tage disse ingredienser. Brug ingredienserne til at brygge potions og drik dem, for at opnå magiske evner. Den elev, der hurtigst, får brygget de mest værdifulde potions, vinder konkurrencen.

» Læs om Potion Explosion

Loot

Loot er et ganske lille kortspil, hvor du skal røve guld med din flåde af sørøverskibe – og så er det et piratspil, hvor hele familien kan være med.

» Læs om Loot

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk