Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Space Hulk: Death Angel - The Card Game

Space Hulk: Death Angel er kortspillet om kampe mennesker og monstre i trange gange i udtjente rumskibe. Space Hulk: Death Angel kan spilles af op til seks spillere, der samarbejder i en desperat kamp mod monstrene.

» Læs om Space Hulk: Death Angel - The Card Game

Yinsh

I Yinsh forsøger du at få fem på stribe tre gange i træk, men hver gang det lykkes dig at få fem på stribe fjerner du en af dine brikker fra spillet. Så jo tættere du er på at vinde jo sværere bliver det at få fem på stribe.

» Læs om Yinsh

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Videoer om brætspil

Et hurtigt kig på Memoir ’44


Så enkelt er Pandemic

Se alle vores videoer her

Table Top Simulator - Gloomhaven

I disse Corona-tider hvor vi kigger på alternativer til at skubbe pap med vennerne, kigger vi ofte mod den digitale verden, for alternativer til hvordan vi kan klare os. Der findes heldigvis en del forskellige muligheder.Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk