Spirit Island: Branch and Claw

Er Spirit Island blevet for nemt og forudsigeligt, så fat mod. Udvidelsen Branch and Claw giver masser af nye udfordringer, når du som naturånd skal forsøge at redde øens oprindelige befolkning fra de onde europæere.

» Læs om Spirit Island: Branch and Claw

Dojo Kun

Som Mester i din egen kampsports-dojo, er det din opgave at rekruttere og træne nye kampsportsstjerner, så de kan deltage i, og forhåbentlig vinde, de to berømte turneringer – The Black Lotus og The White Lotus.

» Læs om Dojo Kun

Coup

Coup er et sjovt lille spil, fyldt med bluff og hurtige beslutninger, der kun tager 10 minutter. Hvis du altså kan holde dig til et spil. Det er nemlig stærkt vanedannende. Bare lige et spil mere …

» Læs om Coup

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk