Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Boss Monster: The Next Level

I Boss Monster: The Next Level konkurrerer du fortsat med de øvrige ‘boss’er om at høste flest sjæle blandt heltene. Du kan spille det uden grundspillet, eller kombinere de to spil.

» Læs om Boss Monster: The Next Level

Pillars of the Earth

Spillet er baseret på Ken Follets succes roman, og foregår i 1300-tallets England i byen Kingsbridge, hvor Prior Philip, Tom Bygmester og byens borgere sammen kæmper for, at bygge Englands smukkeste katedral.

» Læs om Pillars of the Earth

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk