Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

Gunslinger

Gunslinger er et brætspil fra en svunden tid. Spillet blev produceret af Avalon Hill i 1982 og indeholder ikke smarte plastik figurer eller moderne terninger. Spillet indeholder for så vidt ikke engang tykt pap eller flotte illustrationer.

» Læs om Gunslinger

Ultimate Werewolf: Inquisition

Beboerne i en lille by lider under en kraftig varulveplagede og har derfor hentet hjælp udefra. Desværre er hjælpen også infiltreret af varulve, så nu starter et kapløb med tiden. Kan landsbyen reddes, inden varulvene bliver i overtal?

» Læs om Ultimate Werewolf: Inquisition

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk