Battle Line

Fortidens største kampe foregik i formationer, dirigeret på slagmarken af deres ledere i kampen om taktiske fordele. Målet var at bryde igennem... » Læs om Battle Line

Ticket to Ride: First Journey

I Ticket to Ride: First Journey skal man bygge togbaner i Europa. Det gælder om at skaffe sig de rigtige farver togkort, så man kan få lov at... » Læs om Ticket to Ride: First Journey

Honshu

Tag med til det feudale Japan, og udvid dit territorium med skove, byer, fabrikker og søer i dette store spil i en meget lille æske. Hvis du forstår at udnytte dine ressourcer bedst muligt og læse din modstander, er det måske dig, der løber med sejren.

» Læs om Honshu

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk