Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Family Business

Family Business er et kortspil, som fejrer 30 års jubilæum. Det er sjældent for nyere tids brætspil at have overlevet så længe på markedet, men Family Business er ikke et hvilket som helst gangster spil. Spillerne angriber hinandens bander, indtil bandekrigen udrydder dem alle. Sidste bande i live er vinderen.

» Læs om Family Business

Talisman 4. udgave

En mægtig troldmand er død. Han styrede landet Talisman med magten fra en magisk krone. Det er nu op til dig at påtage dig denne opgave. Find the Crown of Command og overtag landet.

» Læs om Talisman 4. udgave

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk