Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

Blueprints

Når brætspillere er arkitekter, er det klart at byggematerialerne bliver terninger – tag med på byggepladsen i Blueprints, hvor arkitekterne kæmper om, hvem der er den dygtigste, i et hyggeligt spil for hele familien.

» Læs om Blueprints

Fang tyven

I ‘Fang tyven’ forsøger tyvene, at røve så stort et udbytte som muligt, mens de har politiet lige i hælene.

» Læs om Fang tyven

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk