Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Sagrada

Terningerne er kastet! Og nu skal der bygges komplekse mosaikvinduer af dem i dette simple, men udfordrende spil for 1-4 spillere.

» Læs om Sagrada

Amber

Kongerigets vigtigste handelsvarer er rav. Derfor har kongen besluttet, at du og de øvrige baroner, skal bygge handelsruter mellem jeres slotte og de landsbyer, hvor bønderne indsamler rav. Alle baronerne kæmper derfor for, at få det mest udbyggede net af handelsruter og derved blive den mest velhavende baron.

» Læs om Amber

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk