Spirit Island: Branch and Claw

Er Spirit Island blevet for nemt og forudsigeligt, så fat mod. Udvidelsen Branch and Claw giver masser af nye udfordringer, når du som naturånd skal forsøge at redde øens oprindelige befolkning fra de onde europæere.

» Læs om Spirit Island: Branch and Claw

Colt Express

Den 11. juli, 1899 kl. 10:00 forlader Union Pacific Express Folsom, New Mexico, med 47 passagerer om bord. Efter et par minutter, høres lyden af hurtige fodtrin og derefter pistolskud. Stærkt bevæbnede banditter er hoppet ombord på toget og er nu ved at stjæle de ærlige borgeres tegnebøger og smykker!

» Læs om Colt Express

Battlestar Galactica: Pegasus

Det fabelagtige forfølgelsesvanvid fortsætter i denne udvidelse til Battlestar Galactica. Udvidelsen har mere af det hele; nye plader, nye rumskibe og nye kort – og endnu mere paranoia!

» Læs om Battlestar Galactica: Pegasus

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk