Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Arimaa

Arimaa er ikke Skak, selvom det deler flere fællesnævnere med det klassiske brætspil. Arimaa er mere og andet end Skak. Arimaa er Skak for folk, der er trætte af Skak.

» Læs om Arimaa

Deja Vu

Vendespil på speed. Sådan kan man bedst beskrive Deja Vu. Her gælder det nemlig ikke blot om at huske billeder, men også om at være hurtigst til at snuppe den rigtige brik.

» Læs om Deja Vu

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk