Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

KLASK

Hvad får man, når man blander bordfodbold med pladsmangel og magneter? Et godt bud ville være det danske spil Klask, der med sin træramme ender tættere på et bordspil end et brætspil.

» Læs om KLASK

Pirates!

Skatten er gravet ned og venter blot på, at piraterne tyder kortet og graver den op igen. I Pirates! konkurrerer du med de andre spillere om at finde flest guldskatte på den lille ø. I skiftes til at bygge øen op og skal få landskabet til at matche jeres skattekort.

» Læs om Pirates!

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk