Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Spectaculum

Når cirkus rejser gennem by og land, har de gode shows og dårlige shows – og alle shows har en betydning for sponsorene i landet. Spectaculum er et familiespil om at investere på de rigtige tidspunkter, og om at inkassere på et endnu bedre tidspunkt.

» Læs om Spectaculum

Colt Express

Den 11. juli, 1899 kl. 10:00 forlader Union Pacific Express Folsom, New Mexico, med 47 passagerer om bord. Efter et par minutter, høres lyden af hurtige fodtrin og derefter pistolskud. Stærkt bevæbnede banditter er hoppet ombord på toget og er nu ved at stjæle de ærlige borgeres tegnebøger og smykker!

» Læs om Colt Express

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk