Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Master Fox

Master Fox er et spil om snilde og fingerspitzgefühl, når man jagter dyrene i hønsegården med maske for øjnene og skal samle de rigtige dyr for at vinde titlen som den nye Mestertyv. Et morsomt og underholdende spil for børn og for voksne.

» Læs om Master Fox

Legendary: A Marvel Deck Building Game

Opbyg hver jeres slagkraftige hold af superhelte, og hjælp hinanden med at forpurre skurkens plan. Legendary formår med et mix af samarbejde og konkurrence at skabe en intens stemning, og med over 500 kort føles hvert spil nyt.

» Læs om Legendary: A Marvel Deck Building Game

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk