Brikks

Brikks kan bedst beskrives som en brætspilsversion af et Tetris-spil, hvor man skal forsøge at placere de faldende brikker (eller quadrominos), så man får flest mulige point.

» Læs om Brikks

Small World: Tales and Legends

Udvidelse til Small World som hver runde kaster den lille verden ud i en ny udfordring. Sult, oversvømmelse og landgang fra vilde vikinger er blot nogle af de opgaver, I må klare sammen … eller hver mand for sig.

» Læs om Small World: Tales and Legends

Boss Monster: The Next Level

I Boss Monster: The Next Level konkurrerer du fortsat med de øvrige ‘boss’er om at høste flest sjæle blandt heltene. Du kan spille det uden grundspillet, eller kombinere de to spil.

» Læs om Boss Monster: The Next Level

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk