Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Repello

Repello er en sjov og anderledes variant til spil som Dam, Mølle, Avalam og Dvonn. Ved at skubbe brikker ud over kanten vinder du point. Spillets regler er meget lidt begrænsede, så de mange muligheder gør spillet til en ægte hjernevrider.

» Læs om Repello

Memoir '44: Pacific Theater

Stillehavskrisen er i fokus i denne Memoir ’44-udvidelse, hvor de fanatiske japanske soldater står over for de Allieredes tropper, ikke mindst USAs ultraseje Marinekorps.

» Læs om Memoir '44: Pacific Theater

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk