Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Fuldrigger

Skal du satse på slavehandel, eller forsøge at foretage den farefulde vej til fjernøsten for at købe krydderiet? I Fuldrigger konkurrerer du med andre handelskompagnier om at skrabe flest mulig penge sammen, mens du besejler verdenshavene.

» Læs om Fuldrigger

Battlestar Galactica

I Battlestar Galactica er spillerne delt i to hold mod hinanden. Man ved dog ikke fra start, hvem der er på hvilket hold, så der går ikke længe, før beskyldningerne flyver frem og tilbage hen over spillepladen.

» Læs om Battlestar Galactica

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk