Skip-Bo

I Skip-Bo gælder det om at være den første til at komme af med alle dine kort. Det gøres ved at bygge talrækker fra et til tolv.

» Læs om Skip-Bo

Hansa Teutonica

Hansa Teutonica ser umiddelbart ikke særligt farverigt ud. Men bag den kedelige illustration på æsken gemmer sig et glimrende konfrontativt strategibrætspil.

» Læs om Hansa Teutonica

Master Mind

Hvilken farvekombination skjuler sig bag skærmen? Det er opgaven, der skal løses i Master Mind. En spiller laver farvekombinationen, og den anden skal nu gætte den så hurtigt som muligt.

» Læs om Master Mind

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk