Battle Line

Fortidens største kampe foregik i formationer, dirigeret på slagmarken af deres ledere i kampen om taktiske fordele. Målet var at bryde igennem... » Læs om Battle Line

Bill & Betty Bricks

I Bill & Betty Bricks skal spilleren forsøge at bygge en firkantet konstruktion ud af de træklodser, der er til rådighed i de enkelte udfordringer. Umiddelbart lyder det jo meget let, hvis det ikke er fordi, at man samtidig skal flytte den lille entreprenør, så han til sidst på toppen.

» Læs om Bill & Betty Bricks

Warhammer Invasion

Et kortspil for to personer, der bringer dig helt tæt på episk krig i Warhammers kendte verden. Du skal styre enheder, taktikker og forsyninger, når du forsøger at brænde din modstanders hovedstad ned – kun bevæbnet med spillekort.

» Læs om Warhammer Invasion

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk