Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

D&D: Dungeon Command

Et taktisk spil for to personer om at erobre kontrollen over en dungeon og alle dens skatte. Du skal kommandere din gruppe monstre og ved hjælp af kort og en god slagplan sætte hårdt mod hårdt og slå din kammerat ud af grotten.

» Læs om D&D: Dungeon Command

Zeus on the Loose

Zeus er kendt for at stikke af fra Olympen i tide og utide. Når han stikker af, laver han altid ballade, og derfor er det dit job at fange ham, når han løber løbsk. Zeus on the Loose er et hyggeligt kortspil med matematik for hele familien.

» Læs om Zeus on the Loose

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk