Zany Penguins

Kortspillet Zany Penguins er uden tvivl inspireret af succesen fra det animerede univers, hvor pingviner med drømme om at overtage verdensherredømmet er ganske populære.
Den popularitet har Bruno Cathala og Matthieu Lanvin gravet ned i og skabt Zany Penguins.

» Læs om Zany Penguins

Spirit Island

Europæiske kolonisatiorer har fundet en lille ø, og truer nu med at udslette den oprindelige befolkning. Heldigvis for sidstnævnte bebos øen også af naturånder (spillerne), der ligeledes er truet af de nyankomne. Nu gælder det om at udrydde eller bortjage europæerne.

» Læs om Spirit Island

Patchwork

Patchwork kan hurtigt beskrives som en tetris med nål og tråd – lad os kigge på det. Et hurtigt og let to-spiller spil som leverer et kludetæppe af spilhygge og knapper i lange baner.

» Læs om Patchwork

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk