Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

RoboRally 2016

Så skal robotterne atter køre om kap, mens de gør deres bedste for at undgå banens forhindringer – og hinanden!

» Læs om RoboRally 2016

Zombie Dice

De levende døde har kun ét mål med deres eksistens: Få fat på så mange hjerner som muligt, uden at blive skudt af de mennesker, der indeholder de dejlige, dejlige hjerner. Zombie Dice er et terningespil om at presse citronen, for at være den første zombie, der bliver mæt.

» Læs om Zombie Dice

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk