Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Escape: The Curse of the Temple

Escape: Er en samarbejds-terninge-fest, der overståes på 10 minutter. Det handler om at komme ud af et Indiana Jones tempel ved at udforske templet og aktivere rum, så templets forbandelse kan overkommes. Advarsel, folk der lider af stress skal gå udenom.

» Læs om Escape: The Curse of the Temple

Roskis

Hvem går ud med skrald? I Roskis er hele familien samlet – og lige dovne, hvad angår skraldespanden! Derfor stabler I skraldet, i stedet for at bære det udenfor. Hvem smider først noget på gulvet, og tvinger hele familien til at gå udenfor?

» Læs om Roskis

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk