Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Twilight Struggle

Twilight Struggle dækker den kolde krig i perioden 1945-1989. Du spiller en af to supermagter, der prøver at tiltuske sig indflydelse rundt om i verden. Hvis du udløser atomkrigen, taber du spillet. Spillet har vundet et hav af priser og ligger nummer ét på boardgamegeek.com.

» Læs om Twilight Struggle

Ubongo

I Ubongo konkurrerer 2-4 spillere om at lægge puslespil med tetris-lignende brikker på tid. Alle spillere løser deres puslespil samtidigt – ingen keder sig men kun en kan vinde.

» Læs om Ubongo

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk