Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Roskis

Hvem går ud med skrald? I Roskis er hele familien samlet – og lige dovne, hvad angår skraldespanden! Derfor stabler I skraldet, i stedet for at bære det udenfor. Hvem smider først noget på gulvet, og tvinger hele familien til at gå udenfor?

» Læs om Roskis

Gentlemen Thieves

Som berømte og berygtede indbrudstyve kæmper du og dine venner om at få det størst mulige udbytte ud af en række indbrud i det fashionable Paris. Det gælder derfor om at være på det rette sted på det rette tidspunkt, men også om at være på det rette team.

» Læs om Gentlemen Thieves

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk