Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Rick and Morty: The Pickle Rick Game

Den gale/geniale videnskabsmand Rick har forvandlet sig selv til en syltet agurk, fordi han ikke orker at skulle i familieterapi. Pludseligt befinder han sig på en russisk ambassade, som han skal flygte fra.

Ovenstående både lyder og er sindssygt og er en del af et af de mest mindeværdige afsnit af kultserien Rick and Morty.

» Læs om Rick and Morty: The Pickle Rick Game

Small World: A Spider's Web

Small World bliver en anelse mere kompliceret med denne miniudvidelser, der byder på tre nye racer og tre specielle evner. Nogle af dem er dog lidt komplicerede.

» Læs om Small World: A Spider's Web

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk