Cartographers Heroes

Udforsk nye lande og kortlæg de modige heltes sejrer over væmmelige monstre! I Cartographers Heroes skal hver spiller tegne den bedste verden ud... » Læs om Cartographers Heroes

Can't Stop

Can’t Stop er et meget tilgængeligt terningespil, hvor det gælder om at slå forskellige kombinationer af tal. Du bliver ved med at slå med terningerne, så længe du slår, det du skal bruge, men hvis du fejler, så taber du alle de point, som du har opnået denne tur. Kan du stoppe i tide, eller lader du dig rive med?

» Læs om Can't Stop

The Mind

The Mind er et meget anderledes spil, end andre du støder på. Her er samarbejde i højsædet, men i modsætning til de fleste andre samarbejdspil... » Læs om The Mind

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk