Spirit Island: Branch and Claw

Er Spirit Island blevet for nemt og forudsigeligt, så fat mod. Udvidelsen Branch and Claw giver masser af nye udfordringer, når du som naturånd skal forsøge at redde øens oprindelige befolkning fra de onde europæere.

» Læs om Spirit Island: Branch and Claw

LEGO Star Wars: Battle of Hoth

Mørke kræfter truer oprørsalliancen. Den onde Darth Vader har fundet oprørernes skjulte base på den frosne planet Hoth og landstyrkerne er klar til kamp. Kampen om Hoth kan begynde – må de bedste brikker vinde.

» Læs om LEGO Star Wars: Battle of Hoth

Wildlands

Wildlands er et hurtigt slå på tæven spil om små grupper figurer, med individuelle evner og muligheder, der skal tæve hinanden og samle krystaller op. Først til fem vinder.

» Læs om Wildlands

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk