Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Alchemists

Endelig er dit laboratorie komplet, og du kan begynde at undersøge sammenhænge i verden. Så grib dine ingredienser og kom i gang med at blande. Bliv den største alkymist verden endnu har set.

» Læs om Alchemists

Aye, Dark Overlord

Højtærede Herre, jeg burde have skrevet en omtale af spillet her – og jeg var i gang, bestemt, jeg var godt i gang, da der åbnede sig en portal til en fremmed dimension. Jeg ved dog, at Martin her er ekspert i portaler, så måske du lige skal have forklaringen fra ham?

» Læs om Aye, Dark Overlord

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk