Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

LEGO Champion

I Lego Champion skal spillerne løse små udfordringer og opgaver mens de kæmper om, at kommer først rundt på den lille Lego bane og dermed bliver Lego Champion. Udfordringerne variere fra præcisions kast til kodebrydning. Alle kan være med…

» Læs om LEGO Champion

Small World Underground

Den lille verden er nu blevet endnu mindre. Tag med i en sindrig verden af tunneller og underjordiske huler, der er fyldt med fjender og gale monstre. Small World Underground er et nyt spil i Small World-serien, men kan også spilles som udvidelse til grundspillet.

» Læs om Small World Underground

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk