Spirit Island: Branch and Claw

Er Spirit Island blevet for nemt og forudsigeligt, så fat mod. Udvidelsen Branch and Claw giver masser af nye udfordringer, når du som naturånd skal forsøge at redde øens oprindelige befolkning fra de onde europæere.

» Læs om Spirit Island: Branch and Claw

Myretuen

Det kribler og krabler i skovbunden. Forskellige myrestammer er gået i krig for at samle føde til deres myredronning. I Myretuen skal du fører dine myrer i kamp, så de bliver den dominerende stamme i skovbunden.

» Læs om Myretuen

Dead Man's Draw

I Dead Man’s Draw gælder det om at skrabe så meget bytte til sig som muligt. Men bliver man for grådig, kan det gå galt. Jo mere du presser citronen – jo større bliver risikoen men også fortjenesten. Må den sejeste pirat vinde.

» Læs om Dead Man's Draw

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk