Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Alhambra

Hver spiller forsøger at bygge et Alhambra, der overgår alle andres. Det kræver håndværkere fra udlandet, som desværre ønsker betaling i udenlandsk valuta, så du skal planlægge hvorledes din Alhambra skal konstrueres og samtidig skaffe den rigtige valuta.

» Læs om Alhambra

Star Realms

Kæmp om magten i galaksen og tvær din modstander ud. Opbyg det bedste deck med de fedeste synergier og kom ud som hersker over galaksen. Er du smart og snu nok til at udmanøvrere din modstander? Får du købt det rigtige, eller vil et fejlkøb koste dig sejren? I dette deckbuilding krigspil går det ud på at få mest muligt ud af få ressourcer.

» Læs om Star Realms

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Videoer om brætspil

Et hurtigt kig på Memoir ’44


Så enkelt er Pandemic

Se alle vores videoer her

Table Top Simulator - Gloomhaven

I disse Corona-tider hvor vi kigger på alternativer til at skubbe pap med vennerne, kigger vi ofte mod den digitale verden, for alternativer til hvordan vi kan klare os. Der findes heldigvis en del forskellige muligheder.Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk