Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

Bohnanza

Kan man virkelig konkurrere om at dyrke bønner i et kortspil? I Bohnanza er det i hvert fald undskyldningen for et stærkt underholdende og tilgængeligt spil om at handle sig til den bedste høst!

» Læs om Bohnanza

Hint

I Hint dyster to hold om at være bedst til at mime, nynne, tegne og fortælle under tidspres. Når det er holdets tur, skal fem ord gættes i en bestemt kategori gættes, men man skal passe på. For der er også et sjette ord, og gættes det, får holdet minuspoint.

» Læs om Hint

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk