Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Bang!

Spillet hvor luften er fyldt med varmt bly, og evnen til at dukke sig hurtigt, kan forlænge ens yderst risikofyldte spaghettiwesternliv med nogle få år.

» Læs om Bang!

Boss Monster: The Next Level

I Boss Monster: The Next Level konkurrerer du fortsat med de øvrige ‘boss’er om at høste flest sjæle blandt heltene. Du kan spille det uden grundspillet, eller kombinere de to spil.

» Læs om Boss Monster: The Next Level

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPILAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk