Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Russisk roulette

I Russisk roulette dyster du ved rouletten mod de andre spillere. Når pengene er sluppet op, er den sidste mulighed at gribe pistolen og lægge dit liv i hænderne på lykkens gudinde.

» Læs om Russisk roulette

Scotland Yard

Mr. X er gået under jorden i Londons trafikvrimmel. Scotland Yards skarpeste detektiver er sendt efter ham, men de har travlt, for deres ressourcer er begrænsede.

» Læs om Scotland Yard

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk