Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Britannia

I løbet af cirka 1.000 år kæmper 17 forskellige folkeslag om herredømmet over England, Skotland og Wales. I Britannia gennemspiller man historien, men man har samtidig mulighed for at ændre på den, så det for eksempel er norske Harald Hårdråda og ikke Wilhelm Erobreren, der erobrer Englands trone i 1066.

» Læs om Britannia

Avalam

Avalam er i stil med Dam og Dvonn. Med strategi og taktik gælder det om at få samlet flest tårne ved at stable de gule og røde brikker ovenpå hinanden. Perfekt tomandsspil der er hurtigt og uden held indblandet.

» Læs om Avalam

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk