Beyond the Sun

I Beyond the Sun tager spillerne rollerne som forskellige grupperinger på jorden, netop som menneskeheden begynder at drage ud for at kolonisere... » Læs om Beyond the Sun

Chinatown

Køb og sælg bedre end dine venner. Her kan alt købes og sælges, så længe du laver en bedre handel end dine venner, er alt godt. Tag dine venner under armen og få afgjort, hvem der er den bedste købmand.

» Læs om Chinatown

Pandemic: Contagion

Pest og andre pandemier har kostet utallige mennesker livet – og i Pandemic: Contagion har I rollerne som sygdommene, som i et kapløb med hinanden skal sprede sig til flest mulige storbyer og udrydde befolkningerne.

» Læs om Pandemic: Contagion

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk