Spirit Island: Branch and Claw

Er Spirit Island blevet for nemt og forudsigeligt, så fat mod. Udvidelsen Branch and Claw giver masser af nye udfordringer, når du som naturånd skal forsøge at redde øens oprindelige befolkning fra de onde europæere.

» Læs om Spirit Island: Branch and Claw

Aye, Dark Overlord

Højtærede Herre, jeg burde have skrevet en omtale af spillet her – og jeg var i gang, bestemt, jeg var godt i gang, da der åbnede sig en portal til en fremmed dimension. Jeg ved dog, at Martin her er ekspert i portaler, så måske du lige skal have forklaringen fra ham?

» Læs om Aye, Dark Overlord

Arimaa

Arimaa er ikke Skak, selvom det deler flere fællesnævnere med det klassiske brætspil. Arimaa er mere og andet end Skak. Arimaa er Skak for folk, der er trætte af Skak.

» Læs om Arimaa

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk