Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Settlers of Catan Junior

Catan Junior er en let version af det klassiske Settlers of Catan. Der er ingen handel mellem spillerne, og tilfældighed afgør i høj grad udfaldet af spillet. Spillepladen og brikkerne er flot og farverigt udført, og spiltiden er kort.

» Læs om Settlers of Catan Junior

Elder Sign

I Elder Sign skal I gennem samarbejde og omhyggeligt udvalgte terningekast forhindre at en af Cthulhu-mytologiens Great Old Ones vågner på ny. Spillet foregår på Arkhams gamle bibliotek, hvor I som efterforskere leder efter spor. Men pas på – I risikerer at miste forstanden eller endda livet.

» Læs om Elder Sign

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk