Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Flicochet

Flicochet er et super simpelt brætspil, hvor du forsøger at skyde dine disks tættere på en målbrik end modstanderen. Kort opsummeret kan Flicochet kaldes en brætspiludgave af Boccia.

» Læs om Flicochet

Spooks

Spooks er et lille hurtigt kortspil, hvor kortene alle gør noget forskelligt. Du skal af med dine kort, men det alle kort giver problemer for den næste spiller. Øverste kort i stakken bestemmer, hvordan næste kort skal spilles

» Læs om Spooks

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk