Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Kohle & Kolonie

Kulfeberen raser og der er store penge at hente, hvis du kan få dine fingre i de rigtige miner. I Kohl & Kohlonie kæmper I om miner i Ruhr-dalen, i slutningen af det 19. og starten af det 20. århundrede. Du starter som lille mineselskab og prøver at udkonkurrere alle andre.

» Læs om Kohle & Kolonie

Bananagrams

Bananagrams byder på krydsord tilsat bananmetaforer. I kapløb med de andre spillere gælder det om hurtigst muligt at få dannet ord ud af de bogstaver, du har trukket. Spillet kan også spilles af en spiller alene.

» Læs om Bananagrams

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk