Brikks

Brikks kan bedst beskrives som en brætspilsversion af et Tetris-spil, hvor man skal forsøge at placere de faldende brikker (eller quadrominos), så man får flest mulige point.

» Læs om Brikks

Star Wars: Destiny

Terningerne bliver kastet i et spil om dominansen i en galakse langt, langt væk. Star Wars: Destiny er Fantasy Flights nyeste skud i en lang... » Læs om Star Wars: Destiny

Spooks

Spooks er et lille hurtigt kortspil, hvor kortene alle gør noget forskelligt. Du skal af med dine kort, men det alle kort giver problemer for den næste spiller. Øverste kort i stakken bestemmer, hvordan næste kort skal spilles

» Læs om Spooks

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk