Cartographers Heroes

Udforsk nye lande og kortlæg de modige heltes sejrer over væmmelige monstre! I Cartographers Heroes skal hver spiller tegne den bedste verden ud... » Læs om Cartographers Heroes

Fuldrigger

Skal du satse på slavehandel, eller forsøge at foretage den farefulde vej til fjernøsten for at købe krydderiet? I Fuldrigger konkurrerer du med andre handelskompagnier om at skrabe flest mulig penge sammen, mens du besejler verdenshavene.

» Læs om Fuldrigger

Terror in Meeple City

Dine store kløer smadrer igennem vinduerne, og du får fingrene i flere af de små, velsmagende meeples. I Rampage er du et stort monster, der har travlt med at vælge huse og spise meeples …

» Læs om Terror in Meeple City

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk