Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

A Touch of Evil

En fredsommelig landsby er hjemsted for et monster, men en flok helte har modet til at konfrontere mørket. I deres kamp mod monstret må de afdække, hvem i landsbyen der i al hemmelighed er i ledtog med monstret.

» Læs om A Touch of Evil

Arena: For the Gods!

Guderne har brug for en ny helt. Hvem er stærk og snedig nok til at være den heldige? I Arena: For the Gods! spiller du en af gudernes udvalgte og skal forsøge at være den endelige sejrherre. Men i kampen om udstyr og de ofringer, du må lave, kan det være, du starter med at være bagud …
Velkommen i arenaen.

» Læs om Arena: For the Gods!

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk