Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Cartagena 2 - The Pirate's Nest

Piraterne er stukket af fra fængslet. Men at komme ud af fængslet var ikke nok – de skal også stikke af fra øen, som fængslet ligger på. Cartagena 2 – The Pirate’s Nest er et hyggeligt familiespil om pirater, der ræser for hurtigst at komme ud på de syv verdenshave og plyndre videre.

» Læs om Cartagena 2 - The Pirate's Nest

Fury of Dracula

Her tager I rollerne som vampyrjægere, der skal samarbejder om at finde fyrst Dracula et sted i Europa. Han bevæger sig uset og hemmeligt rundt i byerne, og der skal samarbejdes, når Dracula skal jages med pælene i hælene.

» Læs om Fury of Dracula

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk