Skip-Bo

I Skip-Bo gælder det om at være den første til at komme af med alle dine kort. Det gøres ved at bygge talrækker fra et til tolv.

» Læs om Skip-Bo

Riff Raff

Skibet er lastet med… i Riff Raff er det dig, der skal laste piratskibet, som bare ikke kan stå stille. Hver brik, du placerer, får skibet til at gynge faretruende, og bedst som alt ser ud til at gå, tipper skibet helt over, og al lasten falder af. Riff Raff er et skønt behændighedsspil for hele familien.

» Læs om Riff Raff

Bend It

I Bend It skal spilleren forsøge at bygge samme mønster på brættet, som står i den lille opgavebog. Det lyder da meget let – hvis ikke det lige var fordi, at man alle spillebrikkerne kan foldes flere forskellige veje, så mulighederne synes uendelige…

» Læs om Bend It

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk