Spirit Island: Branch and Claw

Er Spirit Island blevet for nemt og forudsigeligt, så fat mod. Udvidelsen Branch and Claw giver masser af nye udfordringer, når du som naturånd skal forsøge at redde øens oprindelige befolkning fra de onde europæere.

» Læs om Spirit Island: Branch and Claw

The Castles of Burgundy

I The Castle of Burgundy rejser vi tilbage til det 15. århundredes Bourgougne. Hver spiller ejer et grevskab, som han/hun forsøger at udvikle til at blive regionens førende.

» Læs om The Castles of Burgundy

Pirates of Nassau

I knap 30 år i starten af 1700-tallet var Nassau centrum for den største koncentration af pirater nogen sinde. De tropiske omgivelser, det farefyldte vand og skumle havne var de perfekte sted for en ægte pirat.

» Læs om Pirates of Nassau

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk