Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Battlelore 2nd edition: Warband of Scorn

Bloodsisters og berserkers er nogle af de nye tropper, som Warband of Scorn introducerer til Uthuk y’llan-fraktionen i Battlelore. Udvidelsen rummer også et nyt sæt lore-kort og nyt terræn.

» Læs om Battlelore 2nd edition: Warband of Scorn

Robinson Crusoe

I Robinson Crusoe påtager spillerne sig rollen som skibbrudne på en øde ø. Der er ikke materialer nok og for at gøre ondt værre, er en storm spottet i det fjerne. Så hvem skal sulte i nat, så vi kan få lavet et stormværn?

» Læs om Robinson Crusoe

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk