Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Hansa Teutonica

Hansa Teutonica ser umiddelbart ikke særligt farverigt ud. Men bag den kedelige illustration på æsken gemmer sig et glimrende konfrontativt strategibrætspil.

» Læs om Hansa Teutonica

Thurn and Taxis

Bliv det 16. århundredes største tyske postmester, ved at opbygge det mest velfungerende postsystem i det tyske Kejserrige, ved at anvende dine bykort og postassistenter strategisk.

» Læs om Thurn and Taxis

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk