Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

Terra Mystica

Kampen om Terra Mysticas lande er begyndt. Krigen udkæmpes ikke med hære, men ved at forvandle landskaber og bebygge dem med beboelser, handelsposter, templer, helligdomme og fæstninger. Hvem kan mestre Terra Mystica?

» Læs om Terra Mystica

Settlers of Catan Junior

Catan Junior er en let version af det klassiske Settlers of Catan. Der er ingen handel mellem spillerne, og tilfældighed afgør i høj grad udfaldet af spillet. Spillepladen og brikkerne er flot og farverigt udført, og spiltiden er kort.

» Læs om Settlers of Catan Junior

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk