Skip-Bo

I Skip-Bo gælder det om at være den første til at komme af med alle dine kort. Det gøres ved at bygge talrækker fra et til tolv.

» Læs om Skip-Bo

Letnisko - Summer Resort

I Letnisko spiller du et værtspar i 30’ernes Polen. Du dyster med de andre spillere om at skabe den bedste forretning og tjene flest penge på storbybeboerne, når de rejser på landet for at slappe af.

» Læs om Letnisko - Summer Resort

Love Letter

Den smukke prinsesse har låst sig inde i sit høje tårn. Hendes hjerte er knust. Nu er det op til dig at sende hende kærestebreve og muntre hende op igen. Men du er ikke den eneste bejler … Skynd dig, kald på vagten, og kom selv af sted med dit brev.

» Læs om Love Letter

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk