Miaui

I Miaui skal der fanges sydhavnsfisk. Spillerne dyster over 12 runder, hvor det gælder om at regne ud, hvad modspillerne vil spille.

» Læs om Miaui

Andean Abyss

Andean Abyss lyder måske som titlen på en tysk pornofilm fra 70erne, men det er i virkeligheden et tungt, dybt og ret utilgængeligt brætspil.

» Læs om Andean Abyss

Mondo

Mondo virker. Et rigtig sjovt spil på tid om at bygge en verden fyldt med dyr og landeområder. Med tre forskellige sværhedsgrader er det et sjældent spil der er sjovt får både små og store. Samtidig er spillet fyldt med action fordi alle spiller på samme tid!

» Læs om Mondo

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk