Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

King & Assassins

Byens forhadte konge er vendt tilbage og omringet af sin trofaste garde bevæger han sig over markedspladsen. Men et baghold venter og kongen er langt fra sikker i dette hurtige nervepirrende spil for to.

» Læs om King & Assassins

Colonies

I Colonies påtager du dig rollen som leder af ét af de fem handelslaug i kolonien Zel’var. Som leder er du ansvarlig for omsætningen på det globale marked, den teknologisk fremgang og ikke mindst for at finde job til de nye håbefulde kolonister, der ankommer til Zel’var.

» Læs om Colonies

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk