Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

The Road to Canterbury

I the Road to Canterbury gælder det om at sælge afladsbreve til de pilgrimme, der er på vej til Canterbury. For at få gang i handlen skal du få pilgrimmene til at begå en af de syv dødssynder, så de får behov for at købe aflad. Den af jer, der rager flest guldmønter til sig, vinder spillet.

» Læs om The Road to Canterbury

Eaten By Zombies: In Cahoots

I en alternativ virkelighed hvor de levende døde begyndte at gå omkring på gaderne i 1950’erne, er Dean og Nancy to overlevende. Vil de samarbejde, eller vil de skubbe den anden i døden? Eaten By Zombies: In Cahoots er både et to-personers kortspil, og en udvidelse til Eaten by Zombies.

» Læs om Eaten By Zombies: In Cahoots

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk