Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Pirates of Nassau

I knap 30 år i starten af 1700-tallet var Nassau centrum for den største koncentration af pirater nogen sinde. De tropiske omgivelser, det farefyldte vand og skumle havne var de perfekte sted for en ægte pirat.

» Læs om Pirates of Nassau

Sentinels of the Multiverse

Som medlemmer af den kendte superheltegruppe Sentinels of the Multiverse skal I bekæmpe en fæl skurk, der har sine helt egne planer for menneskehedens fremtid. Tag kappen på ryggen og dit udstyrsbælte om livet – verden har brug for dig!

» Læs om Sentinels of the Multiverse

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk