Gratis print-selv-spil

af Rasmus Ragnvald d. 27. marts 2020

Når vi nu er tvunget til at være hjemme, kan tiden blive lang. Derfor har nogle brætspilsdesignere valgt at lægge deres spil gratis online i en “print og spil”-version. De to danske spil er “Vaccine” af Mads Fløe og “Bloom Town Doodle” af Asger Harding Granerud og Daniel Skjold Pedersen.

Vaccine

En ny og dødelig virus truer menneskeheden. Hjælp med at bekæmpe den, ved at finde den bedst mulige vaccine!


Hver runde skal du vælge en vaccinebrik, og tilføje den til dit laboratorium. Så snart du har en fuld række eller kolonne med vaccinebrikker i dit laboratorium, laver du et gennembrud, og kan udføre målsætninger på forskningskort, for at score vaccinepoint. Samtidig bliver du også klogere på sygdommen, så du får også lov til at kigge på et sygdomskort – Det fortæller dig hvilke vaccinebrikker, du skal forsøge at undgå.

Når spillet er slut, kan alle spillere få ekstra vaccinepoint, for brikker, som bedst matcher tre hemmelige sygdomskort, som ingen får lov at kigge på i løbet af spillet.

Læs vores artikel om spillet her

Hent spillet, regler og instruktioner til spillet her

http://www.papskubber.dk/artikel/vaccine-print-selv-spil

Bloom Town Doodle

Et hurtigt “roll and write”-agtigt spil. Spillet spilles over 12 runder, hvor der er en scoringsfase efter 6 runder og igen når spillet er slut.

Spillet forløber ved, at startspilleren vender 3 kort om, og vælger et kort som kun han tegner. Herefter tegner alle andre en af de to tilbageværende bygninger. Når en bygning tegnes vælges også en specialevne fra bykortet. Derefter går startspilleren videre.

Efter 12 runder er vinderen den, som har fået flest point.

Hent spillet, regler og instruktioner til spillet her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk