Dansk fingeraftryk på Kickstarter-hit

Per von Fischer af Per von Fischer d. 20. oktober 2015

Når en af de mest succesfulde Kickstarter-kampagner for brætspil sparker i mål den 6. november, er det med en dansker på holdet.

Brætspilsdesigneren Morten Monrad Pedersen er ansat som ”development specialist” hos amerikanske Stonemaier Games, der på kun en uge har samlet mere end en million dollar sammen til brætspillet Scythe. Hvis Scythe ikke siger dig noget, så er det måske fordi du har gemt dig under en sten med havemøbler i ørerne, eller måske har du glemt at læse Papskubbers nyhedsbrev?

Morten er specialist i solovarianter til især firmaets egne spil, og hans ”Automa” er et regelsæt til Scythe, der gør en solospiller i stand til at få modstand fra en ”kunstig” modstander i spillet. Automa-reglerne var et stretch-goal på godt 150.000 dollar, hvilket blev indfriet allerede på kampagnens første dag.

Papskubber har snakket med Morten om hans involvering, så du kan glæde dig til en længere interviewartikel med det danske es. Om Automa siger Morten til Papskubber:

”Ideen er at gøre et multiplayer brætspil spilbart for én spiller ved at indføre en kunstig modstander, der erstatter et menneske. Vi stræber efter at ramme en balance hvor den kunstige modstander giver en spiloplevelse som multiplayerspillet uden at kræve for meget ekstra arbejde af den menneskelige spiller.”

Fire Kickstartere du bør udforske i oktober


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk


NYHEDER

21. februar 2020

15. februar 2020

8. februar 2020

1. februar 2020

25. januar 2020

19. januar 2020

12. januar 2020

papskubber.dk nyheder