Århus Brætspilsfestival

af Rasmus Ragnvald d. 11. March 2017

Sidste weekend blev Århus Brætspilsfestival afholdt for første gang. En lille gruppe mennesker, med Thomas Eilertsen i spidsen, fik i efteråret ideen til at holde en weekend i Århus med det formål at spille brætspil.

Det viste sig hurtigt, at der var mange både i og uden for brætspilsmiljøet, der syntes det var en god idé. Så nu var det bare at få stablet en festival på benene.

Sidste weekend, den første weekend i marts, blev den første brætspilsfestival afholdt og det var en kæmpe succes. Over hele weekenden var der 500 mennesker forbi Kragelundskolen i Højbjerg for at spille brætspil. Alt fra spejlæg over Mansions of Madness til Mega Civilization blev spillet. Succesen var så stor at arrangørerne lørdag blev nødt til at lukke dørene da alle billetter var solgt.

Papskubber rykkede ud for at lave et par indslag fra festivallen. Du kan se alle indslagene på vores facebookside. Her kan du se stemningsrapport, interview med Thomas om hvad han synes om den kæmpe succes og fremtiden for Århus Brætspilsfestival samt hvad deltagerne mente om arrangementet.

Papskubber ankommer her.

Stemningen her.

Thomas om den kæmpe succes og fremtiden for Århus Brætspilsfestival her.

Gæsternes mening her.

Gik du glip af festivallen i år, så kommer der forhåbentlig en gentagelse i 2018. En ting er sikkert, vi er mange der ser frem til første weekend i marts næste år.