Lyt til Papstinenser

Din podcast om brætspil

I Papstinenser, Papskubbers egen podcast om brætspil og moderne kortspil, kigger vi på alt fra de nyeste diller, til de mest klassiske spil.

Vi har samlet et ekspertpanel, bestående af Morten Greis, Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Bo Jørgensen, som cirka hver anden fredag kommer med en ny episode, hvor der kigges på interessante emner, eller inviteres spændende gæster med i studiet.

Kontakt redaktionen hvis du har ris, ros – eller bare vil vide, hvor mange felter der er på et bræt fra Talisman. Altså, anden udgave, naturligvis.


Spil og mekanikker vi hader

Episode 67 - 21. juli 2018

I denne episode kommer vi lynhurtigt ind på et par spil vi kan lide for derefter at dreje 180 grader og være ærlige om spil vi ikke bryder os om og særlige mekanikker vi hader.

Fokus på Combo Fighter

Episode 66 - 8. juli 2018

Vi interviewer Asger Johansen og Snorre Krogh, aka. Plotmaker Games, om deres aktuelle Kickstarter-projekt, Combo Fighter

Asymmetri i brætspil

Episode 65 - 29. juni 2018

Når to sider kæmper i samme brætspil, men bruger helt forskellige brikker, taktikker og helt forskellige måder at vinde på. Det er ikke en unfair fight, det er ikke David mod Goliat, men to forskellige måder at komme til sejren på. Velkommen til et kig på asymmetriske brætspil.

Eurogames med bynavne

Episode 64 - 16. juni 2018

Hvad adskiller den amerikanske design-tradition fra den tyske? I denne episode stirrer vi ud over marker og borge når vi snakker om Eurogames.

Nomineret til Spiel des Jahres

Episode 63 - 9. juni 2018

I anledning af nomineringen til Spiel des Jahres for spillet Panicmansion tog vi en snak med Asger Sams Granerud og Daniel Skjold Pedersen

Nye Gatewayspil

Episode 62 - 2. juni 2018

Vi skal komme med nogle forslag til gode spil til begyndere – men som ikke er de spil, alle folk altid hiver frem…