1 - spillere
10+ min
5+ år
 • børnespil
 • Regler på dansk

  Relateret læsning


  Bill & Betty Bricks

  Johnn Esbensen af Johnn Esbensen d. 17. September 2012

  I Bill & Betty Bricks skal spilleren forsøge at bygge en firkantet konstruktion ud af de træklodser, der er til rådighed i de enkelte udfordringer. Umiddelbart lyder det jo meget let, hvis det ikke er fordi, at man samtidig skal flytte den lille entreprenør, så han til sidst på toppen.

  Bill og Betty Bricks er et såkaldt hovedbrudsspil og kan nok bedst beskrives som en blanding mellem puslespil og Tetris. Spillet er fra firmaet Smart Games, der her udviklet utallige hovedbrudsspil med forskellige temaer og udformninger.

  Hvad er der i æsken

  Spillet består af en bundklods, 9 byggeklodser, 2 entreprenører og en opgavebog med udfordringer. Byggeklodserne har forskellige former og farver. I opgavebogen findes 60 opgaver – inddelt i Starter, Junior, Expert, Master og Wizard.

  Sådan spilles Bill & Betty Bricks

  Spilleren starter med at vælge en af de 60 udfordringer. Find herefter de byggeklodser og entreprenørbrikker frem, der skal bruges og lav startopstillingen.

  Herefter skal konstruktionen bygges færdig, så den ender med at blive en hel firkantet konstruktion uden huller og med entreprenørbrikken stående øverst. Brikkerne må flyttes så mange som man vil, men entreprenøren skal hele tiden stå på konstruktionen og kun flyttes en etage op eller ned ad gangen.

  Du har fundet løsningen, når konstruktionen har lige kanter og tag, er uden huller og entreprenøren står øverst. Der findes kun en løsning på hver udfordring!

  Til de første 24 udfordringer findes der en grundig beskrivelse af løsningen – skridt for skridt. Der findes et billede af løsningen til alle 60 udfordringer.

  Vurdering af Bill & Betty Bricks

  Johnn Esbensen
  Johnn Esbensen mener ...

  Bill & Betty Bricks er et sjovt og udfordrende spil, som for den tålmodige byder på mange timers udfordring og underholdning. Spillet kan spilles alene, men også sammen med andre, hvor man enten spiller sammen eller udfordrer hinanden på tid.

  Spillet er i super kvalitet og lavet i træ, så det nemt kan bruges af selv de mindste.


  Kommentarer til Bill & Betty Bricks