Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Ubongo Duel

Ubongo Duel er en to personers version af det efterhånden klassiske brætspil Ubongo og ligesom i originalen kæmper spillerne om, først at løse de små Tetris lignende puslespil.

» Læs om Ubongo Duel

Via Nebula

Tågen er ved at lette fra dalen, som har være gemt væk i hundrede år. Det giver adgang til nye spændende ressourcer. Livet er ved at vende tilbage til dalen og du .. blah blah blah

» Læs om Via Nebula

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk