Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Wild West Express

Bliv Det Vilde Vestens største jernbanebaron ved hjælp af strategisk planlægning og varme seksløbere. Spræng de andres toge i luften og stjæl deres gods – her gælder alle kneb.

» Læs om Wild West Express

Alhambra

Hver spiller forsøger at bygge et Alhambra, der overgår alle andres. Det kræver håndværkere fra udlandet, som desværre ønsker betaling i udenlandsk valuta, så du skal planlægge hvorledes din Alhambra skal konstrueres og samtidig skaffe den rigtige valuta.

» Læs om Alhambra

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk