Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Terror in Meeple City

Dine store kløer smadrer igennem vinduerne, og du får fingrene i flere af de små, velsmagende meeples. I Rampage er du et stort monster, der har travlt med at vælge huse og spise meeples …

» Læs om Terror in Meeple City

Paris Connection

Jernbane nettet i Frankrig udbygges, og forskellige jernbaneselskaber kæmper om at forbinde de franske byer og derved øge selskabernes værdi. Taktik, købmandskab og bluff er nøglen til succes.

» Læs om Paris Connection

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk