Episode 200 - 3. March 2023

Episode 200!


Så er vi klar til at fejre podcastepisode nummer 200!

Siden Papstinenser blev sat i søen, den 4. oktober 2015, har vi snakket om brætspil af noget nær alle typer og belyst fra en væld af vinkler.

I denne episode vender Papstinenserholdet favoritepisoder, podcastproduktion, brætspilsmiljø og fremtidsplaner. Producer-Bo graver også tal frem, så vi kan afsløre, hvilken episode er den mest lyttede til dato.

Og så deler vi gaver ud til nogen af vores enestående støtter på 10er.dk og snakker om, hvordan vi i dag, den 3/3 2023, fejrer jubilæet på Aarhus Brætspilsfestival.

Papstinenser episoder nævnt i denne episode:

Episode 163 – Papstinenser Juleextravaganza
Episode 143 – Regellæsning med brætspillerdk
Episode 57 – Stop det Co-Op
Episode 14 Killer Fillers
Episode 30 Bang Bang Eric Lang

I løbet af weekenden kan man på Papskubbers Facebookside være med i konkurrencen om en masse spritnyt Hero Quest… men hvad er den bedste ting ved Hero Quest egentlig?

Tak for støtte og gaveregn til Asmodee Nordics, Spilbræt, Faraos Cigarer og hele den fantastisk skov af danske brætspilscaféer, Bastarden, Papas Papbar, Æ Bræt, Aarhus Brætspilscafé, Operaen og Dice’n‘Drinks.

Og tusind tak til jer lyttere – I er de bedste!!!

Papstinenser - Episode 200 - 3. March 2023

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs, Morten Greis, Bo Jørgensen og Christian Bechmann

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 200 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten