Episode 143 - 16. April 2021

Regellæsning med Brætspiller.dk


Næst efter tid til at spille spil, er regler måske den største hurdle for at spille brætspil.

Vi har tidligere diskuteret gode, dårlige og grusomme regler, men i denne episode dykke vi dybere ned. Vi kigger på, hvordan vi læser regler og hvordan vi lærer spil. Skal spillene sættes op og spilles igennem solo og mentalt eller kan man snildt åbne den for første gang, når man sidder klar til at spille? Hvad er den optimale måde at lære, og lære fra sig, når det kommer til brætspil?

Til lejligheden har Kristian snakket med en af danmarks største kompetencer, når der kommer til regelforklaringer. Jesper Jühne har gennem mere end fem år leveret regelforklaringer på nettets hotteste url, nemlig brætspiller.dk. Det er blevet til mere end 350 videoer og nærmer sig imponerende 200.000 visninger. Jesper fortæller om sin Youtubekanal, baggrunden og hvordan har formidler regler. Vi er super glade for, at Jesper i dag også er en del af Papskubber-familien.

Spil og sites vi runder i episoden

Star Wars Rebellion
Quacks of Quedlinburg
Etherfields
Tainted Grail
Carpe Diem
Castles of Burgundy
Azul
Keythedral
King of Siam/The King is Dead
Maracaibo
Robinson Crusoe
Heavy Cardboard
Dice Tower
Rahdo Runs Through
Watch It Played

Der er styr på 10er, så du kan nu igen støtte podcasten på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten, hosting, udstyr og til at udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby.

Papstinenser - Episode 143 - 16. April 2021

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs, Morten Greis og Jesper Jühne

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 143 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten