Episode 163 - 24. December 2021

Papstinenser Juleextravaganza


Forestil jer, at I den 24. december finder en glemt julekalender – alle 24 låger lukket – lige til at flå op i en eksplosion af pap, papir og tarvelig chokolade.

Velkommen til Papstinensers 2021 juleepisode, med 24 brætspilanbefalinger i én episode. For at gøre det hele mere interessant, er det ikke bare det sædvanlige Papstinenser-hold der anbefaler.

Vi har trukket på netværk og det fantastiske brætspilsmiljø, så udover Team Papstinenser, Bo, Kristian, Morten, Christian og Peter, er denne episode skabt med hjælp fra Joel (Nørdbrætspil Køb/Salg), Mads (Ka Pai), Tine (Aarhus Brætspilsfestival), Thor (Dice’n‘Drinks), Kristian (Aalborg Bibliotek), Jonas (Fjerde Spiller Søges), Bo (Bastard Café), Mads (Noget med Drager), Dana, Michael (Biotopia), Kåre (Pagan Fate of Roanoke), Mads (Hyggeonkel), Hansen (Subbordia), Helle (Games4LifeBG), Jesper (Brætspiller.dk), Claus (The White Album), Jens (Papas Papbar), Thomas (Guldbrikken) og Michael (Julenissen).

Tusind tak til alle bidragsydere og god fornøjelse med 24 anbefalinger på lige over 50 minutter! Glædelig jul.

Samtidig har vi med denne episode også introduceret det eksklusive Papstinenserkrus, som du har mulighed for at score, hvis du støtter op om Papstinenser på 10er.dk Tjek krus i den fine episodetrailer.

Papstinenser - Episode 163 - 24. December 2021

Bag mikrofonerne er virkelig mange folk

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 163 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten