Episode 30 - 10. March 2017

Bang Bang Eric Lang


Eric M. Lang er designeren bag imponerende spil som Chaos in the Old World, Quarriours, Bloodrage, X-Com, The Others, Star Wars the Card Game og Arcadia Quest.

På Papstinenser afsætter vi fra tid til anden episoder, hvor vi tager en bestemt designer op, som f.eks. Reiner Knizia og taler om deres spil og spildesigns. I forbindelse med sit besøg til Danmark fik vi interviewet Eric M. Lang, og vi tager derfor en snak om designeren og hans spil med udgangspunkt i interviewet.

Vi bringer desuden den årlige Fastaval på banen. Det er en rollespils- og brætspilskongres, som finder sted i påsken. Besøg Fastaval her

Spil vi fik nævnt

Papstinenser - Episode 30 - 10. March 2017

Bag mikrofonerne er Peter Brichs, Morten Greis, Bo Jørgensen og Kristian Bach Petersen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 30 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten