SPIEL bliver til SPIEL.digital

af Rasmus Ragnvald d. 29. juli 2020

Verdens største brætspilsmesse, SPIEL, går online på grund af Covid-19. SPIEL.digital afholdes fra den 22. – 25. oktober.

SPIEL i Essen har en tradition for at være stedet, hvor mange nye titler bliver vist frem og designere kan mødes med udgivere for at vise deres nye spil frem, i håb om få dem udgivet. Men i år bliver der ingen brætspilsmesse i Essen til efteråret.

I stedet går SPIEL i år fra at være fysisk til at foregå online. De skriver i deres pressemeddelelse, at de vil sætte helt nye standarder for digitale brætspilsevents med deres unikke koncept. Så der er nok at glæde sig til.

SPIEL.digital bliver ikke kun for garvede brætspillere, men også for hyggespilleren. Det vil være muligt i deres “tema-verdener” at gå på opdagelse i mange af de nye brætspil. De to platforme, der skal bruges for at få adgang til at prøve de nye spil, er ‘Tabletopia’ og ‘Board Game Arena’.

Der vil også blive afholdt workshops, livestreaming og special events. I samarbejde med ‘BoardGameGeek’ og ‘The Dice Tower’ vil de give os alle sammen gode muligheder for at opleve så mange brætspil som muligt.

Vores lokale brætspilscaféer vil også have mulighed for at være en del af SPIEL.digital ved at lave lokale events. Hvordan dette vil foregå, må vi vente med mere info om, til vi kommere tættere på.

Læs mere om SPIEL.digital her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk