Scenarier til Catan

af Jonas Rønn Bohnsen d. 13. May 2021

Catan: Treasures, Dragons and Adventurers er en “ny” udvidelse til Catan, der introducere 6 forskellige scenarier til spillet.

Det er dog ikke helt sandt, at det er en ny udvidelse. Du kunne faktisk købe den tilbage i 2009. Dengang var udvidelsen imidlertid kun på tysk, hvilket har haft stor betydning for, hvor mange Catan-fans, der faktisk har haft udvidelsen i hænderne.

Udvidelsen er dog blevet spillet flittigt på de digitale platforme, og den er blevet lidt af en favorit blandt Catan-connaisseurer. Det er blandt andet derfor udvidelsen nu kommer på engelsk til det bredere publikum.

Spillets scenarier har forskellige mål. Det kan være, at du skal ud og besejre drager, grave kanaler eller opdage nye øer ud fra Catans kyst. Udvidelsen er tiltænkt spillere, der har spillet meget Catan, og som leder efter en ny måde at spille på. Udvidelsen kræver en udgave af grundspillet, samt de to udvidelser Søfarere og ‘Byer og Riddere’.

Du kan forudbestille spillet på Catans egen hjemmeside. Spillet bliver sendt ud i juli.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk