Så er der nye måder at dø i rummet på

af Bo Bering Slagelse d. 11. juni 2020

I rummet kan ingen høre dig skrige. Mange kommer til gengæld til at høre Nemesis-fans skrige, når de gang på gang bliver dræbt af deres kammerater, eller ædt af et Xenomorph-lignende rumvæsen.

Det Alien-lignende spil, Nemesis, blev, efter en yderst vellykket Kickstarter, revet ned fra hylderne, hurtigere end toiletpapir i begyndelsen af Corona-nedlukningen. Nu er der godt nyt til alle os, der ikke var hurtige nok i optrækket og derfor måtte gå slukørede hjem, med tomme hænder og håbefulde hjerter. Awaken Realms, der producerer Nemesis, har annonceret at der kommer en digital udgave af spillet.

Nemesis: Distress, som computerspillet kommer til at hedde, bliver en 40 minutters horroroplevelse, hvor spillerne ligesom i brætspillet, skal vælge om de vil samarbejde eller redde sig selv, ved at efterlade sine medspillere til den visse død, i et rumskib fyldt med hæslige rumvæsner, mens man selv flyver væk i den sidste redningskapsel.

Den endelige udgivelsesdato er endnu ikke offentliggjort, men går man ind på kickstarterkampagnen for stand alone-udvidelsen til Nemesis, Nemesis: Lockdown, og backer spillet til fuld pris, får man Nemesis: Distress med i købet.
Hvis nyheden får det til at kilde lidt i maven, er her traileren til Nemesis: Distress.

Link til Kickstarterkampagnen for Nemesis: Lockdown
Læs mere her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk