Nyt Descentspil på vej

af Vagn Hinge d. 23. October 2020

Lige som man troede at den digitale version af årets Spiel-messe i Essen blev så kedelig og mørk som enhver anden efterårsdag, og det mest ophidsende koncept i nyere brætspil kunne blive ”Each player takes on the role of Wonder Woman”, strålede her til aften en lille solstråle.

Fantasy Flight Games (FFG) har annonceret en fornyelse af deres mest solide dungeon-crawler-koncept, Descent, og de er ikke fedtede med superlativerne. FFG lægger sig således i selen for at leve op til Cephalofair Games, der med deres nylige og overordentligt succesfulde Kickstarterprojekt, Frosthaven, burde have drænet markedet for investeringsvillig kapital i dungeon-crawlere. Men lad os nu se…

Descent: Legends of the Dark vil uden tvivl blive lækkert produceret. Alt fra fede figurer, terninger og 3D-komponenter til en solid historie og en meget detaljeret verden. En app styrer løjerne udenom, så der ikke er behov for en dungeonmaster.

FFG har benyttet app’en til at give spillet ekstra dimensioner. Fjenderne undervejs vil tilpasse sig spillernes valg, gøren og laden. Nyt udstyr vil kunne smedes undervejs, og i det hele taget holder app’en styr på regnskabet imellem missionerne, hvilket bare er enormt praktisk i løbet af hundredvis af spilletimer.

Se mere på FFG egen side her.
SPIEL kan følges her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk