Nyheder fra Portal Games

af Rasmus Ragnvald d. 1. februar 2020

Portal Games har offentlig gjort en nyhed, hvor de skrive lidt om de nye titler som de regner med kommer på gaden i år.

Hvis du ikke kender Portal Games, så er det dem med spil som Imperial Setlers, Detective: A Modern Crime Board Game og Robinson Crusoe.

Detective

Nye titler i Detective serien. Vienna Connection, som omhandler den kolde krig i 1977. Som spiller bliver man sendt rund i Europa som CIA-agent og skal opklare et mord på en amerikansk statsborger i Venedi.

To andre titler i samme genre er Detective: Season One og Detective: Dig Deeper. Så er man til detektiv spil, så bliver her lidt at hold øje med.

Empires of the North

Empires of the North får to nye udvidelser Roman Banners og Barbarian Hordes.

Imperial Settlers: Rise of the Empire

Nu kommer der også mere til Imperial Settlers, som ikke bare er andre ting i samme verden, men faktisk en udvidelse til Imperial Settlers. Så er man fan af Imperial Settlers, så kommer der også noget godt til jer i løber af 2020.

Robinson Crusoe

De vil i 2020 lave en kickstarter campagne, hvor de vil udgive nye senarier til Robinson Crusoe . Senarierne til blive rated efter sværhedsgrad, kompleksitet og tema, så det bliver lettere at vælge det rette senarie til sin spilgruppe. Så om du spiller med børn eller folk på 30+, som har mange års erfaring med denne type spil, vil der være noget for begge gruppers spilstil og evner.

Imperial Settlers: Roll & Write App

Imperial Settlers: Roll & Write med alle 6 udvidelser kommer som app. Så du nu kan spille i bussen på vej til arbejde eller bare når lige har 5 minutter til overs.

Læs nyheden her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk