Episode 200 af Papstinenser på Aarhus Brætspilsfestival

af Kristian Bach Petersen d. 24. February 2023

Fredag den 3/3 udkommer episode nummer 200 fra Papskubbers podcast Papstinenser.

Det fejres, naturligvis i alverdens podcast-apps med en jubilæumsepisode, men Papstinenser festligholder også episoden på dette års udgave af Aarhus Brætspilsfestival.

Fredag den 3. marts er der klokken 17.30 reception med bobler, hygge og præmier på festivalen, hvorefter Papstinenser-holdet inviterer til at spille en række af podcastens favoritter sammen med holdet bag. Så hvis du er på festivalen, så stik endelig hovedet forbi og skål med Papstinenser og fortæl os, hvad din favorit karakter i Talisman er.

Også lørdag vil man kunne rende på Papstinenser, når der samles interviews og indtryk til episode nummer 201 af podcasten.

Udover at rende på Papstinenser kan man også boltre sig i festivalens store spilbibliotek og nyde kaffe, øl og massere af ligesindede papskubbere.

Derudover kan man fredag kigge forbi Designer’s Night, hvor man kan prøve en masse spændende prototyper og måske få en forsmag på det næste store hit indenfor brætspil. På tidligere udgaver af Aarhus Brætspilsfestival har man for eksempel kunne opleve tidlige udgaver af blandt andet Living Forest, Heat, Terraforming Mars The Dice Game og Starship Captains.

Søndag står blandt andet i kortspillenes tegn, hvor festivalen byder på Pokémon, Yu-Gi-Oh, Flesh and Blood og Magic: The Gathering – både for nye og erfarne kortspillere.

Aarhus Brætspilsfestival afholdes fra 3.-5. marts 2023 og i skrivende stund, er det stadig muligt at købe enkeltdagsbilletter til fredag og søndag.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk