En deluxe-udvidelse til Arkham Horror: The Card Game

af Vagn Hinge d. 7. maj 2020

Det er ikke til at komme uden om, at vi er midt i en Corona-tid, hvor det er henholdsvis familie- og solospillene, der kommer mest på bordet. For mit eget vedkommende er listen over spil på hylden, der endnu ikke er blevet spillet, kun blevet skammeligt længere de seneste par måneder – for selvom der bare ikke kommer den sædvanlige mængde pap på bordet, kan man jo godt forsøge at holde liv i sin yndlingsbrætspilsbutik. Tænk, hvis den ikke overlever til på den anden side!

Skal du gøre din brætspilpusher en tjeneste, så hop med på Arkham Horror: The Card Game. No Pun Included er undervejs med deres anden anmeldelse af spillet, som er blevet til et Mega Review i to afsnit, der kan ses på dette link . Deres anmeldelse af spillet er ikke så lidt bedre end deres første, her 5 fulde udvidelser senere, men med til historien hører også, at det er en omkostningsfuld vej at begive sig ned af, derfor en brætspilspushertjeneste.

Den 6. Arkham Horror: The Card Game deluxe-udvidelse er på vej med de 2 første scenarier i eventyret The Innsmouth Conspiracy . Hvilket eventyr Fantasy Flight denne gang kaster dig i armene, er i bund og grund lige meget. Spillet er sædvanligvis bidske bøllebank til 1-2 spillere (3-4, hvis du investerer i to grundspil) i Howard Phillips Lovecrafts aparte Cthulhu-verden, og det føles altså virkeligt godt at komme hæsblæst ud på den anden side, svedig som en havørn.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk