Dansk golden geek vinder

af Vagn Hinge d. 25. May 2023

Asger Granerud og Daniel Skjold Pedersen vinder to priser ved de 17. Golden Geek Awards med spillet “Heat: Pedal to the Metal”

Så blev vinderne af den 17. årlige Golden Geek Awards for 2022 annonceret, og de danske spildesignere Asger Granerud og Daniel Skjold Pedersen kom i fornem stil forbi det ternede flag, da deres populære brætspil “Heat: Pedal to the Metal” vandt i to forskellige kategorier. Endnu engang cementerer de deres position som fremtrædende designertalenter i brætspilsverdenen.

Golden Geek Awards er brætspilfansens pris, hvor brugere af boardgamegeek.com kan stemme på deres favorit spil fra sidste år.

I kategorien “Thematic Game” blev “Heat: Pedal to the Metal” hædret for sin evne til at skabe en overbevisende og sammenhængende spilverden. Fra spillets fantastiske kunstværk til dets adrenalindrevne gameplay, formåede Granerud og Pedersen, at tage os med til en verden fyldt med fart, spænding og action.

“Medium GOTY”-prisen er en anerkendelse af spillets dybde og strategiske elementer, der tilbyder en udfordrende og tilfredsstillende spiloplevelse. Granerud og Pedersens design har fængslet mange spillere med spillets innovative mekanismer og elegante balance.

Bravo til Asger Granerud og Daniel Skjold Pedersen! Vi venter i spænding på, hvilke spil de bringer til bordet i fremtiden, og hvordan de fortsætter med at berige spilverdenen med deres kreative visioner.

Se alle vinderne “her.”: ttps://boardgamegeek.com/thread/3080060/17th-annual-golden-geek-winners-2022


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk