Brætspil online

af Vagn Hinge d. 9. maj 2020

Er du helt alene i verden, så kan du glæde dig til online-versionerne af henholdsvis Wingspan, Tainted Grail og Blood Rage, der som annonceret skulle være lige om hjørnet på Steam . Også det længe ventede multiplayer co-op-mode i onlineversionen af Gloomhaven, der var annonceret som tilgængelig ”Early 2020” skarpt efterfulgt af “Full Launch Campaign”.

For os, der gik i stå i pap-kampagnen, er online-versionen vist den eneste reelle mulighed for at komme hele Gloomhaven igennem før efterfølgeren, Frosthaven, kommer i butikkerne allerede til næste år! I den forbindelse et tillykke herfra til designer, Isaac Childres, for den netop overståede og mest indbringende brætspils-Kickstarter nogensinde.

Spil dominion helt gratis her . Man har faktisk længe kunne spille Dominion i en udmærket online-version. Det nye er, at hvor man som gratis-bruger før kun havde adgang til grundspillet, så er hovedparten af alle udvidelser nu gjort tilgængelige for alle. Har du brug for Dominion-træning, leverer siden 3 bots, der slet ikke er uden evner, og som i dine bestræbelser for at vinde giver god modstand.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk