Board Game Geeks nomineringer til Golden Geek

af Rasmus Ragnvald d. 29. april 2020

For en lille uge siden offentliggjorde Board Game Geek deres nomineringer til dette års Golden Geek-priser. I år kæmper brætspil og deres designere i mange forskellige kategorier: Bedste app, bedste 2-spiller-spil, bedste Print & Play og mange andre.

De to spil som løb med flest priser sidste år var Root og The Mind . De to spil med flest nomineringer i år er Tainted Grail: The Fall of Avalon og Wingspan , så det bliver spændende at se om de så også bliver de to spil med flest priser.

Se Roll For Crits vurderinger

Jonathan Estis og Will Keeler fra Roll For Crit gennemgår i denne video nomineringer, samt hvilke spil de synes er blevet overset.

Du kan se alle nomineringer her, hvor det også er muligt at stemme. Skulle du være interesseret i tidligere nominerede og vindere kan de findes her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk