Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath Board Game

Før troldmænd, krigere og drager i krig og bliv det dominerende imperium i Nerath. Conquest of Nerath er krigspil i den lettere ende tilsat en god portion Dungeons & Dragons.

» Læs om Dungeons & Dragons: Conquest of Nerath Board Game

Cottage Garden

Duellen mellem gartnerne er begyndt i Cottage Garden det strategiske men hyggelige spil om blomsterbede, der på tetris-maner skal anbringes i haven.

» Læs om Cottage Garden

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk