Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Runebound: The Island of Dread

En effektiv blanding af brætspil og rollespil. Vælg din helt og kast dig ud i eventyret, hvor de onde endnu en gang forsøger at få skovlen under de gode.

» Læs om Runebound: The Island of Dread

Space Station

Højt over jorden konkurrerer internationale firmaer om at bygge de største og mest succesfulde rumstationer for at vinde værdifulde konktrakter med fra offentlige fonde. Hver spiller har i Space Station sin egen rumstation, som hen over seks år skal opbygges til en succesfuld station.

» Læs om Space Station

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk