Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Thunderstone

En gruppe af gæve eventyrere kæmper sig gennem horder af monstre, i en evig kamp for at få fingrene i den magiske thunderstone, der er bundet sammen med hele verdens skæbne. Thunderstone er et klassisk deck building spil, med et fantasy tema.

» Læs om Thunderstone

Kanin Hop Hop

Kanin Hop Hop er et spil for de allermindste. Red kaninerne, før de får våde fødder. Vær den spiller, som redder flest kaniner. Spillets... » Læs om Kanin Hop Hop

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk