Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Memoir '44

Spil fra landgangen ved Normandiet til befrielsen af Paris i dette lette strategi spil for to personer. Selvom der er små plastikfigurer, hex-felter og line-of-sight regler, er her et krigsspil, som er sjovt, hurtigt og fuld af terninger.

» Læs om Memoir '44

Forbidden Stars

Space Marines, Eldar, Orks og Chaos må endnu engang finde ud af hvem der egentligt har power armour bukserne på, i dette fantastiske og effektfulde spil fra Fantasy Flight. Med Forbidden Stars når rumoperaen nye højder.

» Læs om Forbidden Stars

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk