Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Betrayal at the House on the Hill

Er der ikke noget mystisk ved det gamle hus på bakken? Tag med, når en gruppe eventyrer går på opdagelse, men pas på! Det er ikke sikkert i alle kommer ud i live.

» Læs om Betrayal at the House on the Hill

Patchwork

Patchwork kan hurtigt beskrives som en tetris med nål og tråd – lad os kigge på det. Et hurtigt og let to-spiller spil som leverer et kludetæppe af spilhygge og knapper i lange baner.

» Læs om Patchwork

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk