Episode 81 - 9. februar 2019

Tre fra Top-100


I sidste episode af Papstinenser diskuterede podcast-holdet indholdet og værdien af Board Game Geeks brætspils top-100.

I denne omgang, dykker vi ned i en lille håndfuld af spillene fra denne liste – personlige favoritter og kommer igen til at snakke lidt om (over)repræsentationen af nyere spil.

Spil vi vender:

Lords of Waterdeep… som Peter havde glemt, at vi faktisk allerede har snakket meget om tilbage i episode 29. Papskubber anbefaler også spillet her.

Power Grid Hovedregning, auktioner og rutebygning med masser af strøm, som måske får en fremtidig episode for sig selv.

7 Wonders: Duel En lille sag og bedst placeret på listen, men rykket to placeringer nede, siden vi optog episoden. Men er valgene i Patchwork virkelig mere spændende!?

Derudover er Papstinenser meget nysgerrige på, om der faktisk findes et godt roll-and-move spil og om vi har nogle dedikerede spillere af Crokinole.

Papstinenser på 10er

Husk, at du også kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en flok af jer der har gjort – det er vi meget glade for. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser – og vi glæder os til inden for en overskuelig fremtid, at komme med et særligt bonus tilbud til jer der er med på 10er. Stay tuned.

Papstinenser - Episode 81 - 9. februar 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 81 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten