Episode 80 - 28. januar 2019

2008-2018 - brætspillenes guldalder?


Papstinenser kigger tilbage på de sidste 10 års brætspil og med udgangspunkt Board Game Geeks liste over de 100 bedste spil diskuterer holdet, om perioden 2008-2018 virkelig har været the golden age of brætspil. For er 85% af de bedste brætspil virkelig udkommet de sidste 10 år?

Et det bestemt af måden BGG-scoren regnes ud på, påvirket af hvilken typer spillere der gider give karakterer eller elsker brætspillere bare nye ting mere end for eksempel film- eller musikfans gør? Handler det hele om, at Kristian er sur over, at El Grande lige stille rasler ned af listen? Var Chaos in the Old World og Dominion: Intrigue virkelig de eneste mindeværdige titler fra 2009?

Samtidig bliver der diskuteret, om der lige nu kommer flere brætspil ud, end vi, som brætspillere, overhovedet kan nå at spille og sætte pris på?

Papstinenser på 10er

En god flok lyttere har allerede gjort det (1000 tak!), men husk, at du også kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser, Papskubber og brætspil i det hele taget – både dem der udkommet før og efter 2008.

Papstinenser - Episode 80 - 28. januar 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 80 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten