Episode 49 - 30. november 2017

Interview med Zev og Chance


Papskubber er ude og interviewe folk fra spilbranchen. I forbindelse med Spiel i oktober fik Danmark besøg af Zev Shlasinger fra Z-MAN Games og Travis Chance fra Kolossal Games.

Anbragt i en behagelig sofa havde vi lejligheden til at interviewe dem om kommende udgivelser, deres erfaringer med spilbranchen og nogle af de mange forandringer, som spilbranchen gennemgår i disse år. Vi tager en tur om kunsten at pitche spil, drømme-licenser og nye samarbejdsaftaler med Games Workshop efter bruddet med Fantasy Flight Games.

Zev Shlasinger er manden bag Z’et i Z-MAN Games, selvom han ikke længere er hos Z-MAN, men nu i stedet har med spil at gøre hos WizKids.


Travis R. Chance har Kolossal Games, hvorfra han udgiver sine spil.

Vi har mødt de to herrer på Bastard Cafe, hvilket kan høres i baggrunden.

Årets hotte titler under juletræet

Titler nævnt i forbindelse med Z og T

Papstinenser - Episode 49 - 30. november 2017

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 49 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os f.eks. med en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave pr. og relkame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle dem der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten