Derby - Genudgivelse af brætspilsklassikeren

af Rasmus Ragnvald d. 16. June 2022

Hvor fedt ville det lige være, hvis dit gamle yndlingspil blev genudgivet?

Ja, du læser rigtigt. Derby bliver med stor sandsynlighed genudgivet, og du kan komme med inputs til den nye udgave. Hvorfor elskede du Derby, og hvad var det, du hadede ved det gamle spil?

Lige nu arbejder Gameplay Publishing på at få genudgivet en af de helt store klassikere fra vores barndom, nemlig Derby. De har skaffet sig licensen og er gået i gang med det store arbejde at skulle finde balancen mellem at beholde ånden fra den gamle udgave og samtidig bringe Derby til 2022.

Gameplay Publishing vil gerne have din hjælp. På Facebook har de oprettet en gruppe med det formål at få idéer til, hvad der skal ændres, og hvad der på ingen måde må røres ved.

Gameplay Publishing skriver:

“På vegne af Gameplay Publishing vil jeg gerne byde alle velkommen til gruppen.
Vi arbejder på en genudgivelse af Derby og i den forbindelse har vi brug for DIN hjælp. Vi ved, at Derby har en særlig plads på hylden for mange mennesker, og at en genudgivelse skal gøres med omtanke og sans for spillets historie og alle de associationer og minder, som spillet frembringer blandt fanskaren.
Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du har en holdning til hvad en ny udgave bør indeholde, hvis du har idéer til ændringer eller en mening om elementer i spillet, som der bare IKKE må pilles ved.
Undervejs i processen vil vi løbende stille spørgsmål samt bringe teasere på indhold og illustrationer.
Vi håber at en genudgivelse ikke kun vil kunne erstatte de gamle eksemplarer der stadig findes rundt omkring, men også finde en ny fanskare der får glæde af dette klassiske spil.”

Hvis du vil være med til at påvirke, hvordan Derby 2022 kommer til at se ud, så hop ind i Gameplay Publishings Facebookgruppe her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk