Episode 185 - 30. September 2022

Starship Captains og Essen


Vi har en særlig gæst i Papstinenser-studiet.

Peter Balling Hoffgaard har siden 2015 slået sine folder på Tabletop Together og er manden bag det flittigt benyttede Spiel-værktøj, Tabletop Together Tool, som mange Essen-farende bruger til at få overblik over haller og spil på verdens største messe for brætspil.

Men nu er Peter også sprunget ud som brætspilsdesigner og han debuterer på Essen i år med et tematisk Eurogame i rummet!

Så vi snakker i denne episode Essen og Starship Captains og Peter fortæller om proces, Star Trek, designproces og samarbejdet med Czech Games Edition.

Spil nævnt i denne episode:

Woodcraft
Come Together
Revive
Orichalcum
Tiletum

Papstinenser - Episode 185 - 30. September 2022

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen og Peter Balling Hoffgaard

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 185 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten