Episode 237 - 15. June 2024

UK Game Expo 2024


Peter Brichs og Morten Greis har været en tur i det store udland, denne gang til Birmingham hvor de har besøgt UK Game Expo 2024.

Det lykkedes dem at indfange et par fremvisere. Først Nick Barker, der fremviste Undermined! Pairadice City. Et samarbejd-og-stik-dine-venner-i-ryggen spil sat i det vilde vesten. Bagefter skal vi høre fra Gwen Ruelle, der fremviste Fire Tower. Her er det (i øvrigt meget opløftende tema) skovbrande, hvor du skal futte dine venners brandtårne af, før de kan ramme dig.

Desuden bliver det til en snak om små publishere fra fjernere egne, Etsy-butikker, forskelle og ligheder mellem UKGE og Essen, og hvor mange speciallavede terninger Morten egentlig kan få sneget med hjem i bagagen.

Spil nævnt i denne episode

Undermined! Pairadice City
Fire Tower

Musik brugt under Fair Use:
Guns N’ Roses – Paradise City
A-ha – Forest Fire (Det er begrænset hvor mange sange der hedder Fire Tower, men det må være tæt nok… /Producer Bechmann)

Papstinenser - Episode 237 - 15. June 2024

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Peter Brichs, Morten Greis og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 237 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten