Episode 188 - 11. November 2022

Imperium


Romere der prygler keltere. Makedonere der civiliseret racer om kap med vikinger og persere! Papstinenser snakker om den nye serie af Imperium-spil, og har særligt haft fingrene i Classics-versionen.

Hvor vildt er det, at have otte meget forskellige nationer i én boks og hvor meget komplicerer det regelbogen? Er det tungt med mere end to spillere og kan vi overtale Peter til, at prøve det solo? Hvor komplekst er 3.52 på BGG-skalaen og hvor hooked er podcasterne på spillet?

Vil du høre mere snak om Imperium-spillene, er vi altid glade for at pege i retning af vores nabo-podcast, Fjerde Spiller Søges, der var hurtigt ude og tacklede spillet for et års tid siden.

Derudover kan vi allerede nu tease med, at snakken om et interview med spildesigner Dávid Turczi allerede er blevet til noget – stay tuned :)

Spil nævnt i denne episode:

Dune Imperium
Imperium Classics
Imperium Legends
Talisman
El Grande
Betrayal at the House on the Hill
Mansions of Madness
Gunslinger
Lost Ruins of Arnak
Pocket Battles
Civilization
Imperial Settlers
Small World
Dominion
Ascension

Papstinenser - Episode 188 - 11. November 2022

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 188 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten