Episode 189 - 25. November 2022

Danske Genudgivelser


Der er ikke tvivl om, at vi lige nu lever i en golden age for brætspil og at der kommer virkelig mange spil til alle aldre og målgrupper. Sådan var det IKKE i 80’erne og 90’erne. Men der fandtes blockbusters, også på dansk – og nu er en håndfuld af disse klassikere tilbage i friske versioner.

Det kan man, blandt andet, takke Morten Weilbach for. Morten har de seneste år taget teten og står for genudgivelser af spil som Myretuen, Coco Crazy og senest Derby. Det fortæller han om i denne episode af Papstinenser, hvor vi kommer omkring nostalgi, versioneringer, rettigheder til gamle spil, nationale darlings, detektivarbejde og den reelle kvalitet af disse klassiske spil.

Spil nævnt i denne episode:

Landmandsspillet
Talisman
Diplomacy Deluxe
Descent
Myretuen
Coco Crazy
Derby
Stikord
Afrikas Stjerne
Merchant of Venus
V65
Monster Monster
Hard to Get
Codenames
Wild West
Guldgraver
El Grande
Fuldrigger

Papstinenser - Episode 189 - 25. November 2022

Bag mikrofonerne er Morten Weilbach og Kristian Bach Petersen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 189 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten