Episode 211 - 21. July 2023

Christian T. Petersen Interview - 3. del


Sidste del af Papstinensers store sommerinterview med Christian T. Petersen, manden der startede Fantasy Flight Games og i dag arbejder sammen med Richard Garfield om at føre KeyForge videre.

Udover grundig snak om præcis KeyForge byder denne episode også på mere indblik i arbejdet med Star Wars-spil som Imperial Assault, Rebellion og Destiny, Corona-issues og tanker om at bruge apps og teknologi i spil og markedsføring.

Stor tak til Christian for hans tid og gavmilde indsigt i sit brætspilsliv og stor tak til Asmodee Nordic for hjælp med at stable interviewet på benene.

Lyt til del 1 og del 2 af interviewet her.

Spil nævnt i denne episode:

Descent
Mansions of Madness
Keyforge

Papstinenser - Episode 211 - 21. July 2023

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Christian T. Petersen og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 211 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten