Russian Railroads bliver genudgivet

af Bo Bering Slagelse d. 16. November 2021

Har du også gået og sukket dybt efter at få fingre i Russian Railroads, men gang på gang har slået panden mod muren, fordi det ikke længere var i produktion? Så er der gode nyheder og en idé til, hvad der kan stå øverst på ønskelisten.

Russian Railroads, spillet hvor du og dine medspillere er jernbanemoguler, der kæmper om at forbinde det barske russiske landskab, bliver genudgivet.

Spillet, der i skrivende stund ligger nr. 94 på BoardGameGeeks top 100-liste og nr. 1 på deres rangliste over togspil, bliver genudgivet som Ultimate Railroads.

Grunden til at Rusland bliver skiftet ud med Ultimate er, at spillet ikke kun kommer til at indeholde grundspillet, som foregår i Rusland, men også udvidelserne, hvor man bygger jernbaner i USA og Tyskland. Derudover får du også en helt ny udvidelse med i æsken, hvor jernbanebyggeriet kommer til at foregå i Asien.

Ud over udvidelserne, har farverne også fået en opfriskning, så spillet ser nyere og friskere ud. Det er i hvert fald, hvad producenterne i Z-Man Games selv siger.

Så er du ny i togspilsverdenen og vil prøve noget andet end Ticket to Ride, eller er du garvet Railroads-fan, så har du igen mulighed for at få fingre i Ultimate Railroads og sætte fut i brætspilsaftenen.

Læs mere her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk