Episode 87 - 4. maj 2019

Oversete Perler II


I denne episode af Papstinenser slår vi et slag for et par spil, som podcast-holdet synes fortjener mere opmærksomhed end de får. Det går fra russisk revolution over maritim udforskning med sejlskibe til modificerbare terninger!

Samtidig får vi også vendt vores eget forbrug af brætspilscafeer – vi glæder os meget til at besøge flere, og snakke med folkene bag. Lyt til vores første café-episode her.

Perler vi hyper:

Dice Forge
Endeavour Age of Sails
Dual Powers: Revolution 1917

Vi har også tidligere snakket om oversete juveler, det var tilbage i Episode #7 – Glemte Skatte

Papstinenser på 10er.dk – bestem en episode.

Vi har i skrivende stund 23 mennesker der smider en tier, eller et andet beløb, efter hver episode af Papstinenser. For pengene har vi skaffet et Papstinenser-banner, der havde premiere på årets Fastaval, samt en ordentlig stak flyers. Og flere fede ting venter!

Samtidig har vi også udtrukket et navn blandt vores 10er-støtter og den første lytter der får lov til at bestemme indholdet af en bonusepisode af Papstinenser er Jesper Juhl der har valgt, at vi skal dedikere en hel ekstra episode til Blood Bowl. Vi glæder os.

Du kan også få chance for at bestemme indholdet af en bonusepisode, hvis du kobler dig på papstinenser.10er.dk. Ingen tvang og alle episoder af Papstinenser, almindelige og bonus, forbliver naturligvis gratis og tilgængelig for alle.

Papstinenser - Episode 87 - 4. maj 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 87 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten