Episode 86 - 19. april 2019

Cafékavalkade #1 - Live fra Fastaval


Papskubber har inviteret Jens Bernth Neumann – aka. Papa, fra den Odensianske brætspilscafé Papas Papbar, til en snak om, hvordan det er at drive en brætspilscafé i vores lille land.

Det bliver en snak om de ting, der virker – og dem der ikke gør, tyveri og hvilke spil, der i virkeligheden er mest populære hos Hr og Fru Danmark. Vi tager også en lightning round med 10 hurtige skud fra hoften.

Vi er på vej rundt i landet for at snakke med de danske brætspilscaféer, så smid din yndlings-brætspilscafé i kommentarsporet på Facebook, eller på papstinenser@papskubber.dk

Papstinenser - Episode 86 - 19. april 2019

Bag mikrofonerne er Bo Jørgensen, Peter Brichs og Jens Bernth Neumann

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 86 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten