Episode 79 - 11. januar 2019

Interviews fra Essen 2018


Peter og Producer-Bo var i Essen sidste år. Vi har tidligere præsenteret Peters Breve fra Essen og nu er vi klar med hele tre interviews, som Bo fik båndet i Tyskland.

8 Bit Box

Første interview er med den schweiziske duo bag spillet 8Bit Box, som jo faktisk ikke er ét, men en hel række spil, pakket ind som en gammel spillemaskine.

Holding On: The Troubled Life of Billy Kerr

Andet interview er med Michael Fox, designeren bag et af årets mest interessant titler på Spiel, co-op-spillet Holding On – The Troubled Life of Billy Kerr. Hvor den evigt skarpe Pernille Brix Madsen fra Papskubber, er med på mikrofonen.

Dized

Sidst, men ikke mindst, mødtes Bo også med Tomi Vainikka fra Dized, en app-service der understøtter en lang række brætspil, blandt andet King of Tokyo, Scythe, KingDomino og Blood Rage.

Papstinenser på 10er

Flere folk har allerede gjort det (1000 tak!), men husk, at du også kan støtte Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at gøre podcasten bedre og udbrede budskabet om Papstinenser, Papskubber og brætspil i det hele taget.

Papstinenser - Episode 79 - 11. januar 2019

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 79 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten